Alibec, ca Neymar! Pasiunea comună a celor 2 “bad boys”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
14/03/2018, 08:52
Alibec, ca Neymar! Pasiunea comună a celor 2 “bad boys” GALERIE FOTO

Brazilianul s-a accidentat pe 25 februarie, în minutul 77 al meciului cu Marseille, din etapa 25-a (3-0), după ce a călcat strâmb. Atacantul în vârstp de 2 de ani a suferit o fractură de metatarsian la piciorul drept. După operaţia suferită la Belo Horizonte, Neymar nu s-a întos la Paris, ci a rămas tot în ţara sa natală, la casa sa din Portobello.

Deşi a fost lăsat de oficialii lui PSG  să  facă recuperarea în Brazilia, atacantul în vârstă de 26 de ani îşi ocupă timpul cu altă lucru şi nu îşi bate capul atât de mult cu programul de recuperare. Este cunoscut faptul că Neymar împărtăşeşte aceeaşi pasiune cu Denis Alibec, atacantul lui FCSB.

Neymar pierde nopţile jucând Counter Strike

Cei doi nu pot renunţa din a jucat Counter Strike, iar fotbalistul lui PSG pierde nopţile pentru a se duela cu rivalii săi, în loc să doarmă pentru a se recupera rapid. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI!

Ştirea MOMENTULUI

Chelsea – Arsenal 0-0 live online pe Eurosport. Start de meci!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×