Alibec, criticat de Ianis Zicu. “De şase luni vorbim că e accidentat şi el nu spune nimic!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
03/02/2018, 21:45
Alibec, criticat de Ianis Zicu. “De şase luni vorbim că e accidentat şi el nu spune nimic!”

Nicolae Dică a decis ca Denis Alibec să nu facă parte din echipa de start a FCSB-ului pentru meciul disputat pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş, din etapa a 23-a din Liga 1 Betano – vezi detalii. Ianis Zicu, fostul atacant al naţionalei României, a vorbit despre atitudinea lui Alibec.

Ianis Zicu este de părere că Denis Alibec ar fi trebuit să vorbească despre problemele medicale pe care le întâmpină de o bună perioadă de timp. Mai mult, fostul atacant crede că internaţionalul român în vârstă de 27 de ani este apt dacă a făcut deplasarea la Mediaş. 

Ianis Zicu îl critică pe Denis Alibec

“Şi el ar trebui să spună: “sunt accidentat, nu sunt la 100%”, dar să o spună el. El nu spune nimic. De 6 luni vorbim că e accidentat şi el nu spune nimic. “Sunt la 60% sau nu mă simt pregătit să joc în acest lot. Dacă a mers, înseamnă că e ok. Nu iei un jucător cu tine care nu e sănătos”, a spus Ianis Zicu.

Deşi Harlem Gnohere a fost suspendat trei etape pentru cartonaşul roşu primit în meciul cu FC Voluntari, Nicolae Dică a decis să-l arunce în atac pe Florin Tănase şi să-l ţină pe banca de rezerve pe Denis Alibec.

Ştirea MOMENTULUI

Astra-FCSB, ora 21:00. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Echipele de start!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.