ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Alibec, criticat de Ianis Zicu. “De şase luni vorbim că e accidentat şi el nu spune nimic!”

Denis Alibec nu a scăpat de critici nici după reluarea campionatului.
Autor: Iuliana Spirache | 03.02.2018 | 21:45
Alibec, criticat de Ianis Zicu.

Nicolae Dică a decis ca Denis Alibec să nu facă parte din echipa de start a FCSB-ului pentru meciul disputat pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş, din etapa a 23-a din Liga 1 Betano – vezi detalii. Ianis Zicu, fostul atacant al naţionalei României, a vorbit despre atitudinea lui Alibec.

ADVERTISEMENT

Ianis Zicu este de părere că Denis Alibec ar fi trebuit să vorbească despre problemele medicale pe care le întâmpină de o bună perioadă de timp. Mai mult, fostul atacant crede că internaţionalul român în vârstă de 27 de ani este apt dacă a făcut deplasarea la Mediaş. 

Ianis Zicu îl critică pe Denis Alibec

“Şi el ar trebui să spună: “sunt accidentat, nu sunt la 100%”, dar să o spună el. El nu spune nimic. De 6 luni vorbim că e accidentat şi el nu spune nimic. “Sunt la 60% sau nu mă simt pregătit să joc în acest lot. Dacă a mers, înseamnă că e ok. Nu iei un jucător cu tine care nu e sănătos”, a spus Ianis Zicu.

ADVERTISEMENT

Deşi Harlem Gnohere a fost suspendat trei etape pentru cartonaşul roşu primit în meciul cu FC Voluntari, Nicolae Dică a decis să-l arunce în atac pe Florin Tănase şi să-l ţină pe banca de rezerve pe Denis Alibec.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!