Cornel Dinu îl face praf pe Alibec. “Mai mult decât mediocru!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
03/04/2018, 11:23
Cornel Dinu îl face praf pe Alibec. “Mai mult decât mediocru!”

Denis Alibec a jucat în 15 meciuri ale FCSB-ului din Liga 1 Betano, iar atacantul în vârstă de 27 de ani a înscris un singur gol şi a oferit 2 pase decisive. Astfel, forma slabă prin care trece atacantul l-a făcut pe Cornel Dinu să lanseze un atac dur la adresa lui.

Dinamovistul a comentat evoluţia lui Denis Alibec din meciul cu CSM Politehnica Iaşi, scor 1-0, iar acesta susţine că atacantul lui FCSB este “un jucător mai mult decât mediocru”.

“E inadmisibil să forţezi atât de mult un vârf de atac şi să nu spui!” 

“E inadmisibil să forţezi atât de mult un vârf de atac şi să nu spui. . Noi tot îl  forţăm şi facem o legendă, între ghilimele, dintr-un jucător mai mult decât mediocru. Ce să fac cu un atacant care marchează un singur gol într-un sezon”, a spus Cornel Dinu pentru Telekom sport.

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×