“Alibec n-are stăpân”. Episod neştiut: “De aia nu l-am mai convocat”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
23/03/2018, 17:56
“Alibec n-are stăpân”. Episod neştiut: “De aia nu l-am mai convocat”

Fostul selecţioner al echipei naţionale a României dă vina pe conducerea celor de la FCB pentru faptul că lui Denis Alibec i se permit toate mofturile şi a povestit un episod petrecut la U21:

“Am prins-o şi eu pe FCSB. Am antrenat şi eu. Este posibil orice. Dacă e vorba de Gigi Becali este posibil orice. Alibec dacă n-are stăpân? Dacă aşa a fost educat şi în continuare… normal! Nu mă întreba când s-a greşit. Dacă era el aşa cum credeam că este nu rămânea la Gică? Şi îl vindea pe bani mulţi. Are probleme de comportament.

“Nu am mai contat pe Alibec”

Şi eu l-am avut la selecţionata B, jucam în Spania, cu Polonia. N-a intrat titular, a fost o perioadă de pregătire. L-am scos la pauză la încălzIre. A intrat în minutul 55-60, apoi am aflat de la preparatorul fizic că i-a zis . Trebuia să-mi transmită de atunci şi nu îl mai băgam. De atunci, eu nu am mai contat pe el. Nu am nevoie de jucători de genul ăsta. Ştiam eu mai multe, îţi imaginezi. Pentru mine a fost un semnal în ceea ce priveşte caracterul lui. La FCSB nu numai el are un comportament aşa, ieşit din cadru”, a spus Victor Piţurcă la Telekomsport.