Fotbal intern

Alibec eliminat în Astra Giurgiu – Dunărea Călărași! Fostul jucător al FCSB-ului a primit două cartonașe galbene

18.08.2018 | 19:57
Alibec eliminat în Astra Giurgiu - Dunărea Călărași! Fostul jucător al FCSB-ului a luat două cartonașe galbene în zece minute

Alibec eliminat în Astra Giurgiu – Dunărea Călărași! Fostul jucător al FCSB-ului n-a avut prea mult noroc împotriva echipei lui Dan alexa. Alibec a ajuns la cabine mult mai devreme după ce a văzut două cartonașe galbene. În minutul 64 arbitrul l-a avertizat pentru prima oară. Alibec nu s-a potolit și în minutul 74 a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaş galben în interval de zece minute. VEZI FAZA

De altfel în momentul în care a plecat de la FCSB, patronul roș albaștrilor nu a avut tocmai cuvinte de laudă la adresa lui Alibec. Gigi Becali a vorbit despre transferul jucătorului la Astra şi a spus că s-a bucurat de rezultatul direct dintre Astra și FCSB , pentru că aşa Ioan Niculae s-a decis să-l readucă pe atacant după acel duel. “A fost extraordinar că am pierdut cu Astra Giurgiu în prima etapă. Ioan Niculae, în mintea lui, când a văzut că a bătut pe FCSB, s-a gândit că ia campionatul. Așa m-a scăpat de Alibec. Alibec a fost cea mai mare povară din viața mea din fotbal. Dădusem mulți bani pe el. Am scăpat de cea mai mare povară, bine că l-am dat”, a declarat Becali la un post de televiziune.

Alibec eliminat în Astra Giurgiu – Dunărea Călărași!

Astra Giurgiu s-a impus în faţa celor de la FCSB cu scorul de 1-0 în prima etapă din Liga 1 Betano. După acel meci, Ioan Niculae l-a readus pe Denis Alibec la club, plătind 1,4 milioane de euro în schimbul jucătorului. Atacantul a redebutat pentru giurgiuveni în etapa a doua, cu FC Politehnica Iaşi.

Astra Giurgiu joacă împotriva echipei lui Dan Alexa, Dunărea Călărași. Înaintea rundei a 5-a din Liga 1 Betano, giurgiuvenii erau pe locul 7, cu 6 puncte, iar nou promovata ocupa poziția a 9-a, cu 5 puncte, la egalitate cu CS Universitatea Craiova și CSM Politehnica Iași.

9 goluri a marcat Alibec pentru FCSB

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri