Stiri sportive

ŞOCANT! Un jucător vedetă a sărit la Isăilă să-l BATĂ!

Tensiuni la Astra! Alibec a răbufnit la adresa antrenorului şi a fost dat afară! Cum s-a ajuns la această situaţie ? După victoria categorică a giurgiuvenilor în faţa Pandurilor, cu 2-0,...
15.03.2014 | 11:36
SOCANT Un jucator vedeta a sarit la Isaila sal BATA

Tensiuni la Astra! Alibec a răbufnit la adresa antrenorului şi a fost dat afară! Cum s-a ajuns la această situaţie ? După victoria categorică a giurgiuvenilor în faţa Pandurilor, cu 2-0, nemulţumirile lui Alibec faţă de statutul său în echipă l-au făcut pe jucător să explodeze la unul dintre antrenamente.

A vrut să îl bată pe Isăilă!

În mijlocul unei şedinţe tehnice, tehnicianul Astrei, Daniel Isăilă, a oprit antrenamentul şi i-a reproşat vîrfului de 23 de ani atitudinea de la antrenamente, dar şi greşelile pe care acesta le face. Denis Alibec nu a stat mult pe gînduri şi a răbufnit la adresa tehnicianului. Conform surselor din cadrul staff-ului tehnic lucrurile au degenerat în scurt timp. “După cîteva cuvinte grele, spiritele s-au inflamat şi Alibec a sărit să îl bată pe Isăilă! Noroc cu intervenţia promptă a colegilor, astfel nu se ştie unde se ajungea. Turbau amîndoi de nervi! Alibec că îşi spusese nemulţumirea, antrenorul că nu îi venea să creadă ce aude din gura jucătorului său. Nu e normală atitudinea atacantului, mai ales că Isăilă l-a dorit şi a susţinut transferul său definitiv”, au dezvăluit apropiaţii lui Isăilă.

Se antrenează separat!

Imediat după evenimentul petrecut la începutul săptămînii, Isăilă a trecut la sancţiuni dure! L-a anunţat pe fotbalist că este exclus din lot pe o perioadă nedeterminată şi, începînd cu a doua zi după incident, urmează să aibă un preparator şi să se pregătească singur. Mai mult, orele de antrenament ale lui Alibec trebuie să fie în totală neconcordanţă cu ale echipei. “Plecăm noi de la antrenament, vine el. Cam aşa decurg lucrurile! Isăilă a dorit să îl izoleze de restul colegilor săi şi să înţeleagă că, pentru a reuşi, este neapărat nevoie să îşi schimbe atitudinea”, au încheiat oficialii echipei giurgiuvene.

Probleme cu viaţa de noapte!

FANATIK.RO a cercetat cazul lui Alibec şi a descoperit că şefii Astrei sînt speriaţi atît de atitudinea jucătorului faţă de  antrenamente, dar şi de viaţa sportivă pe care acesta trebuie să o respecte. Fostul jucător al lui Inter are probleme majore privind regulile impuse de către Niculae şi Dinu Gheorghe, aceştia aflînd că vîrful de 23 de ani a petrecut mai multe seri pînă în jurul dimineţii. “Este catalogat ca fiind un petrecăreţ, iese în evidenţă mai mult pentru că nu respectă programul decît pentru calităţile sale fotbalistice. Să nu uite că îi este dator Astrei şi nu clubul lui”, au detaliat surse din conducere.

Poveşti cu Alibec. Recompensă din partea lui Becali

Problemele de comportament pe care i le impută oficialii Astrei sînt mult mai vechi. Apropiaţi ai lui Alibec au dezvăluit pentru FANATIK.RO un episod întîmplat în urmă cu mai mulţi ani şi în jurul căruia s-au învîrtit două nume: Alibec şi Giovani Becali. Lăudat pentru talentul său nativ şi pentru calităţile pe care le posedă, Alibec a fost luat sub aripa impresarului machedon, care şi-a asigurat colaborarea cu o primă de instalare de aproximativ 7000 de euro la vremea respectivă. Chiar dacă avea probleme materiale în familie, o mare parte din sumă s-ar fi dus pe jocurile de noroc! “Nu ştiu dacă în prezent mai are aceste probleme, însă dacă prima mare sumă de bani avută în mînă s-a dus acolo, premisele nu sînt bune”, au detaliat apropiaţii vîrfului cumpărat de la Inter.