Fotbal intern

Căpitanul, ATAC la colegi: “Ne-am bătut singuri! Greşeli de Liga 2!”

Alibec FCSB-Sporting. FC Steaua Bucureşti a fost eliminată din play-off-ul Ligii Campionilor, după 0-0 la Lisabona şi 1-5 pe Arena Naţională, unde au fost susţinuţi de 49.000 de fani....
24.08.2017 | 00:41
Capitanul ATAC la colegi Neam batut singuri Greseli de Liga 2
ADVERTISEMENT

Alibec FCSB-Sporting. FC Steaua Bucureşti a fost eliminată din play-off-ul Ligii Campionilor, după 0-0 la Lisabona şi 1-5 pe Arena Naţională, unde au fost susţinuţi de 49.000 de fani.

Denis Alibec  îşi exprimă tristeţea, după înfrângerea pe care o cataloghează drept ruşinoasă şi îşi ceartă colegii pentru că nu au avut curaj:.

ADVERTISEMENT

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile de azi

“Eram în cărţi, sunt multe atâtea goluri într-o repriză. Ne-a lispit curajul şi atudinea, dacă mergeam peste ei să marcăm, cu siguranţă marcam golul doi. Nu ştiu de ce nu am avut curaj, aşa a fost să fie, am pierdut ruşinos, asta este, mergem în Europa League. Sporting nu era o echipă de nebătut, părerea mea. Mergem înainte, asta este. Ne-am bătut singuri. Am făcut nişte greşeli copilăreşti şi ne-au costat. Au mai multă experinţă ca noi şi asta s-a văzut. Probabil dacă era şi Pinti, şi Bălaşa, poate reuşeam mai mult. Atmosfera a fost foarte frumoasă, păcat că n-am putut să-i mulţumim”, a spus Alibec.

ADVERTISEMENT

“Ne-am bătut singuri, am făcut greşeli de liga a doua în repriza a doua. La 1-1 eram peste ei, dar a fost atunci o mare greşeală care a dus la golul de 2-1. Am încercat să trec de ei, mi-am dat viaţa, atât s-a putut…Nu mă interesează părerea domnului Daum, să convoace pe cine vrea”

Denis Alibec şi Harlem Gnohere au postat mesaje de încurajare înainte de returul din play-off-ul Ligii Campionilor, cu Sporting Lisabona.

Alibec FCSB-Sporting. Fostul atacant de la Astra Giurgiu este titular, iar francezul poate intra pe parcurs.

ADVERTISEMENT

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real

Alibec FCSB-Sporting. “Visăm!”

Alibec a cerut ajutorul fanilor în această seară decisivă pentru FCSB:

Alibec FCSB-Sporting Ce a spus atacantul de meciul cu portughezii (2)

“Abia aştept să văd stadionul plin şi să vă aud pe toţi strigând “Forza Steaua!” ?? Visăm să trăim o noapte magică de Champions League alături de voi! ⚽?”, a scris Alibec.

ADVERTISEMENT

“Pregătiţi să ne susţineţi? Eu sunt pregătit de război”, a scris Gnohere.

Alibec FCSB-Sporting Ce a spus atacantul de meciul cu portughezii (3)

Alibec FCSB-Sporting. În partida tur, din Portugalia, FC Steaua Bucureşti a remizat cu Sporting Lisabona, scor 0-0. Fanii şi jucătorii lui FCSB speră ca “roş-albaştrii” să revină în grupele Ligii Campionilor, după patru ani de zile de la ultima participare.

ADVERTISEMENT