ADVERTISEMENT
Carousel hot news

FOTO. Gest incredibil făcut de Alibec pentru fanul dinamovist

Vestea că Mihai Daniel Cucu, unul dintre vechii suporteri din "Peluza Cătălin Hîldan", duce o luptă dură pentru viaţă cu o bală cumplită care îl "macină" complet, a unit lumea fotbalului...
Autor: Iuliana Spirache | 06.10.2017 | 19:27
FOTO. Gest incredibil făcut de Alibec pentru fanul dinamovist

Vestea că Mihai Daniel Cucu, unul dintre vechii suporteri din “Peluza Cătălin Hîldan”, duce o luptă dură pentru viaţă cu o bală cumplită care îl “macină” complet, a unit lumea fotbalului românesc. Astfel, după ce oficialii formaţiei FC Dinamo Bucureşti au organizat un meci amical cu Aris Limassol pentru a strânge bani din bilete – vezi detalii, iar fanii lui Dinamo au scos mai multe tricouri la licitate, a venit şi rândul steliştilor să-i sară în ajutor lui Cucu, aşa cum îl ştiu toţi fanii din PCH.

ADVERTISEMENT

Suporterii din “Peluza Roş-Albastră”, cei care o susţin pe rivala lui FC Dinamo Bucureşti din Liga 1 Betano, a făcut un prim anunţ pentru a-l ajuta pe Mihai Daniel Cucu şi au scos la licitaţie un tricou purtat de Gabi Tamaş în ultimul “Derby de Româna”, dar şi unul al lui Petre Marin şi a lui Eugen Trică – vezi detalii. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Denis Alibec şi-a oferit tricoul pentru a-l ajuta pe Mihai Daniel Cucu

Asta nu e tot! Suporterii din “Peluza Roş-Albastră” au dorit să-l ajute mai mult pe fanul lui FC Dinamo Bucureşti bolanv de cancer şi au luat legătura cu Denis Alibec, actualul căpitan al FCSB-ului şi unul dintre cei mai apreciaţi jucători din Liga 1 Betano. Fanii echipei “roş-albastre” i-au cerut atacantului un tricou pentru a-l scoate la licitaţie, iar cei care doresc să intre în posesia acestuia vor fi nevoiţi să înceapă licitaţia de la 500 de lei.

Denis Alibec, cunoscut pentru actele de caritate pe care le face de când evoluează în Liga 1 Betano, nu a stat foarte mult pe gând şi i-a oferit unui lider din “Peluza Roş-Albastră” tricoul său. Imaginea în care Alibec îi înmâna tricoul său de la FCSB suporterului a fost publicată pe o pagină de socializare. CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINE.

ADVERTISEMENT

Tricoul lui Denis Alibec nu este semnat de jucătorul FCSB-ului, iar suporterii care l-au scos la licitaţie au pus o condiţie ca acesta să fie înmânat cu autograful căpitanului vicecampioanei României: “Dacă trece de 2.000 de lei obţinem şi autogaful lui”.

CLICK AICI pentru a citi toată povestea a lui Mihai Daniel Cucu, fanul lui FC Dinamo Bucureşti, bolnav de cancer.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!