Alibec, în pericol! Alarmă trasă de medic! La ce trebuie să renunţe!

Silviu Ghering   
în Fotbal intern
22/09/2017, 00:30
Alibec, în pericol! Alarmă trasă de medic! La ce trebuie să renunţe!

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămânal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! Subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

FCSB. „SĂ LASE ŢIGĂRILE, CIOCOLATA ŞI COLA!”, îl sfătuieşte un cunoscut medic pe Denis Alibec într-un interviu ÎN EXCLUSIVITATE, pe care îl puteţi citi numai în FANATIK-ul de VINERI! Ce alte soluţii „vede” pentru creşterea valorică a capriciosului atacant, dar şi părerea sa despre conducerea fotbalului românesc, numai în FANATIK-ul de VINERI! Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

STEAUA. AMFB PRO, GIGI BECALI CONTRA! În timp ce forul municipal se frământă cum să ajute echipa Armatei să ajungă mai lesne în Liga a III-a, patronul celeilalte „stele” face totul ca s-o împiedice, începând cu… cu ce, veţi afla numai din FANATIK-ul de VINERI!

DINAMO. DEBUT UMBRIT DE TRECUT. Vasile Miriuţă şi-a văzut visul cu ochii. Antrenează pe Dinamo. Primul meci, primul şoc. Cu marea rivală FCSB. Poate fi începutul sfârşitului pentru că… veţi afla motivul numai citind FANATIK-ul de VINERI! Ce îl trage în jos ca o piatră de moară pe tehnicianul şcolit în germania, numai în FANATIK-ul de VINERI!

DINAMO. PRETENŢIILE LUI BAWAB. Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI ce i-a cerut atacantul iordanian lui Ionuţ Negoiţă ca să plece din Şoseaua „Ştefan cel Mare” la Chiajna!

RAPID. „HAI, VINO IAR ÎN GARA NOASTRĂ MICĂ!”, reportaj emoţionant pentru toţi cei cu sânge vişiniu… şi nu numai! Există viaţă şi în Liga a IV-a! Nu rataţi un strop de magie vişinie filtrat magistral într-un reportaj de execpţie! Numai în FANATIK-ul de VINERI!

ECHIPA NAŢIONALĂ. ADIO ŞI N-AM CUVINTE! „Domnia” neamţului Cristoph Daum la echipa naţională, demontată de cifre seci, dar elocvente. De ce s-a ratat încă o campanie de calificare, citiţi în FANATIK-ul de VINERI!

FOTBAL INTERNAŢIONAL. „NEYMAR N-A FOST PLĂTIT DE PSG, CI DE O ŢARĂ!”, spune unul dintre cei mai influenţi impresari din fotbalul mare, Mino Raiola, într-un interviu spumos despre vedetele sale şi transferurile verii. Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI ce fotbalişti celebrii „fac” banii daţi pe ei şi care sunt „ţepe”!

TENIS. 2017, FINAL DE FOC PENTRU SIMONA. Criticată, lăudată şi iar criticată. De pe tărâm asiatic poate cuceri definitiv lumea întreagă, inclusiv cei mai duri contestatari. Cum? Aflaţi din FANATIK-ul de VINERI! Un PRIME TIME atotcuprinzător vă va lămuri cum poate termina anul pe locul 1 WTA cea mai bună jucătoare din istoria tenisului românesc!

CICLISM. ULTIMUL GLONŢ! „Pistolarul” Alberto Contador a pus capăt carierei de ciclist după un deceniu presărat cu multe mpomente de excepţie, dar şi cu numeroase controverse. Aflaţi-le pe toate din FANATIK-ul de VINERI!

MONDEN. IORGULESCU, FĂACUT KO! Nu Gino, şeful LPF, ci fiul său, Mario! Citiţi în FANATIK-ul de VINERI cine l-a pus la pământ şi de ce! „Învingătorul” are o legătură strânsă cu MM Stoica! Aflaţi care este din FANATIK-ul de VINERI!

NU RATAŢI FANATIK-UL DE VINERI CĂ NU ŞTIŢI CE PIERDEŢI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în FANATIK-ul de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

Închide ×