Fotbal intern

Alibec, interzis la antrenamentul FCSB! Atacantul nu are acces

13.06.2018 | 14:36
Alibec interzis la antrenamentul FCSB Atacantul nu are acces

Alibec, interzis la antrenamentul FCSB, după ce Gigi Becali şi Nicolae Dică au decis să-l excludă din lot şi să îl pună pe lista de transferuri. Atacantul de la care patronul vicecampioanei României avea mari aşteptări l-a dezamăgit crunt pe şeful “roş-albaştrilor”, care aşteaptă ca agentul Florin Lovin să-i găsească echipă lui Denis.

Până atunci, Denis Alibec nu se antrenează cu echipa, care tocmai s-a reunit. Atacantul nu are voie să ia parte la şedinţele de pregătire conduse de Nicolae Dică. “Nu o să mai fie relația mea cu el pentru că nu o să mai fie în lot“, spune Dică.

Alibec, interzis la antrenamentul FCSB

FANATIK.RO a aflat că singurul loc unde accesul acestuia este permis este sala de forţă din cadrul Bazei Sportive din Berceni. Până îşi va găsi o echipă la care să plece, Denis Alibec este condamnat să accepte condiţiile impuse de conducerea clubului şi să facă doar pregătire fizică, şi asta singur, având în vedere că angajamentul său este scadent abia peste 3 ani, în vara anului 2021 şi încă nu şi-a găsit echipă.

Denis Alibec a intrat în dizgraţia lui Nicolae Dică după ce i-a reproşat antrenorului că din cauza lui nu joacă la parametri normali. Deşi avusese conflicte pe tot parcursul sezonului trecut, atât cu Mihai Stoica, cât şi cu Dică, atacantul l-a suărat pe “Nik” abia după ce i-a aruncat aceste cuvinte în faţa întregului vestiar: “Avantajul e că tot ce s-a întâmplat a fost în fața echipei și jucătorii vă pot confirma. Și dacă îmi spunea că sunt o pușcărie de antrenor, nu mă supăram. Mi-a spus că din cauza mea nu poate să marcheze”, spune tehnicianul.

27 de ani are Denis Alibec

1,7 milioane de euro a achitat Gigi Becali Astrei în schimbul atacantului

Alibec, interzis la antrenamentul FCSB
Denis Alibec, interzis la antrenamentul FCSB