Alibec l-a enervat şi pe Gigi: “Şi-a bătut joc! O să facă banca!”

Mirela Apostol   
în Stiri sportive
14/10/2017, 00:51
Alibec l-a enervat şi pe Gigi: “Şi-a bătut joc! O să facă banca!”

Gigi Becali a fost foarte supărat la finalul partidei Voluntari – Steaua 0-0, din Liga 1 Betano. Patronul “roş-albaştrilor” i-a criticat pe jucătorii antreaţi de către Nicolae Dică, în special pe Denis Alibec, cel care a avut o ieşire nervoasă urâtă în momentul în care a fost schimbat.

Deşi a venit la FCSB ca febleţe a lui Becali, lui Denis Alibec i s-a promis acum că va sta pe bancă: Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Becali, supărat după Voluntari – Steaua 0-0

“Dacă nu câştigi cu Voluntari, e greu să câştigi campionatul. Am jucat şi în 10 oameni, nu am avut om în atac. Mă refer la Alibec, care o să facă banca de acum. Toţi trebuie să îl înţelegem şi să îl ajutăm. O să vedeţi că de acum înainte nu o să mai fie ajutat. Toate mingile care au ajuns la Alibec….de toate şi-a bătut joc.

Vai de capul lui! O să vedeţi că nu o să mai fie aşa. O să vorbesc şi cu Dică, să vedem ce facem cu el. Eu aşa ceva nu permit! Să facă aşa ceva la el acasă şi la echipa lui. La noi nu s-a văzut atitudinea. Ei au avut agresivitate, noi nu”, a spus Gigi Becali la finalul partidei de pe stadionul “Anghel Iordănescu”.

Vezi aici cele mai tari faze din Voluntari – Steaua 0-0, din Liga 1 Betano

Închide ×