Alibec la PAOK Salonic? “Răzvan Lucescu știe potențialul lui Denis”

Eduard Nicolae Popa   
în FCSB
18/07/2018, 08:29
Alibec la PAOK Salonic? “Răzvan Lucescu știe potențialul lui Denis” GALERIE FOTO
Denis Alibec ar fi dorit de Răzvan Lucescu la PAOK Salonic

Denis Alibec ar putea ajunge la PAOK Salonic! Acest lucru a fost susținut de impresarul fotbalistului, fostul stelist Florin Lovin, în contextul în care transferul lui Alibec la Al Shabab întârzie să se producă, iar atacantul ar putea risca să rămână în afara lotului FCSB până la următoarea perioadă de mercato.

“Au fost ceva discuţii cu PAOK Salonic, unde este antrenor Răzvan Lucescu, am vorbit cu Răzvan. Răzvan a spus că Denis este un jucător cu un potenţial imens, însă ştie că are anumite probleme, dar crede că ar putea lucra cu el dacă s-ar ajunge la o înţelegere”, a spus Lovin, la Telekom Sport.

Alibec la PAOK Salonic, dacă pică varianta Al Shabab

Transferul lui Alibec la PAOK Salonic s-ar putea face dacă atacantul lui FCSB nu se va înțelege cu Al Shabab, echipa antrenată de fostul tehnician al Astrei, Marius Șumudică. „Este foarte greu să se realizeze transferul acolo, întrucât concurenţa este foarte mare. Arabii, de obicei, au acest orgoliu prin a aduce jucători care au avut reuşite în ultimul an. Ei se mândresc cu lucru ăsta, când semnează un jucător, îl prezintă cu mare fast. Am văzut cazul lui Budescu. Şi este foarte greu să se facă transferul lui Denis la Al Shabab. Noi sperăm cu toţii, dar va fi foarte greu. Eu totuşi sper ca Steaua să fie de acord cu un împrumut, ar face lucrurile mult mai simple şi practic ar fi mai uşor pentru Denis să se transfere”, a mai adăugat Lovin.

Cu toate acestea, Arabia Saudită rămâne varianta preferată pentru Denis Alibec:  „I-am spus că eu pentru Alibec bag mâna în foc. La început, conducătorii de aici nici nu au vrut să audă pentru că au văzut şi ei că Denis nu a jucat, dar acum analizează. Nu-i interesează pe ei de ce s-a întâmplat asta, normal. Numai că eu ştiu ce poate Denis, d-aia insist atât pentru el. Şi sunt o mie la sută sigur că dacă vine n-o să mă dezamăgească nici pe mine, nici pe cei de la Al Shabab”, a precizat Marius Şumudică.

42 de meciuri a jucat Alibec la FCSB, pentru care a reuşit să înscrie 12 goluri şi să dea zece pase decisive.

Închide ×