Schimbarea lui Alibec! Gigi: "Niciodată nu s-a antrenat ca acum"

fcsb, denis alibec, gigi becali, liga 1, europa league, lazio, dinamo

Gigi Becali şi-a pus toată încrederea în atacantul său de la FCSB pentru meciurile cu Lazio şi Dinamo. Cum se antrenează acum Denis Alibec.

Perioada dificilă prin care a trecut Denis Alibec l-a schimbat pe atacantul celor de la FCSB, care a devenit mai ambiţios şi este acum mai disicplinat la antrenamente. Mai mult, Gigi Becali a anunţat că mofturosul Alibec rămâne acum după şedinţele de pregătire şi se antrenează singur:

”Alibec niciodată nu s-a antrenat ca acum! Ştiţi ce face el după ce se termină antrenamentul? El rămâne mai departe şi face singur exerciţii, se duce la sală. Denis dacă prinde două jocuri bune în Europa, pot imediat să îl vând”, a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

Alibec, lăudat şi de Mihai Stoica

Deşi a avut un confiict cu managerul de la FCSB, atacantul este acum lăudat de acesta: "Să nu uităm faptul că Denis Alibec a făcut câteva partide de referinţă în sezonul ăsta şi mă refer aici la prima parte a campionatului, a sezonului iar acele meciuri de referinţă sunt: partida de la Plzen, unde am câştigat şi ne-am asigurat calificarea în play-off-ul Champions League, a făcut un joc de excepţie împotriva unei echipe foarte bune şi ambele meciuri cu Sporting Lisabona.

Probabil că se vor grăbi mulţi să mă ironizeze, să-mi spună că am pierdut acasă. Da, am pierdut acasă, dar am pierdut în nişte condiţii speciale, pentru că ne lipsea axul central. Însă, la 0-0 acolo, Alibec i-a disperat pe cei de la Sporting. Aici mă refer la duelul dintre el şi Mathieu, de duelul dintre el şi Coates, adică a jucat împotriva unor fotbalişti de mare calitate. Dacă Denis va fi la nivelul la care a fost cu Sporting, avem şanse”, a spus MM Stoica la un post de televiziune.