Fotbal intern

Alibec, lăudat din interior! ”E primul la alergări, la sprinturi”

Denis Alibec a avut un sezon de toamnă dezastruos, dar acum este lăudat de oficialii stelişti pentru atitudinea arătată în cantonamentul din Antalya.
16.01.2018 | 09:14
Alibec, lăudat din interior! ”E primul la alergări, la sprinturi”
ADVERTISEMENT

Atacantul adus de la Astra Giurgiu pentru două milioane de euro a fost lăudat de finanţatorul Gigi Becali, care a spus că este primul la alergări şi a slăbit deja două kilograme. Becali a anunţat că Alibec mai trebuie să dea jos încă 2,5 kilograme.

”Vorbesc de două, trei ori pe zi şi cu Dică şi cu Meme. Alibec e primul la alergări, la sprinturi. El nu era primul niciodată, acum e primul. A slăbit şi două kilograme. E zâmbitor, râde, glumeşte, el care nu a avut niciodată atitudinea asta. Când a plecat în cantonament avea 94,5 de kilograme şi acum la cântar are 92,5. Greutatea lui optimă este 90 de kilograme”, a spus Becali la un post de televiziune.

Alibec mnu a marcat în acest sezon al Ligii 1 Betano

Fostul atacant stelist Gabi Balint l-a lăudat şi el pe atacantul de la FCSB: ”E bine că a slăbit 2 kilograme. Poate da jos, cu puţină dietă, cu mult antrenament. Şi eu mergeam la început de pregătire cu kilograme în plus. Oricum, se pot da jos kilogramele în plus. Pregătirea e foarte dură în perioada asta, mai pui un fâş pe tine, transpiri mult”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunţat că a renunţat la planul de a-l transfera pe atacantul Raul Rusescu, deoarece Denis Alibec se mişcă din ce în ce mai bine şi nu mai caută întăriri pe acest post. Alibec nu a marcat niciun gol în actualul sezon al Ligii 1 Betano.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri