Carousel hot news

Şi Comisia Tehnică a FRF a luat atitudine în “cazul Alibec”! “Ori îl dai afară, ori stabileşti nişte reguli!”

Gestul lui Denis Alibec, care a aruncat cu banderola de pământ şi a lovit o uşă în momentul în care a fost schimbat de Nicolae Dică la partida FC Voluntari - FCSB 0-0 a stârnit diverse...
16.10.2017 | 08:07
Şi Comisia Tehnică a FRF a luat atitudine în

Gestul lui Denis Alibec, care a aruncat cu banderola de pământ şi a lovit o uşă în momentul în care a fost schimbat de Nicolae Dică la partida FC Voluntari – FCSB 0-0 a stârnit diverse reacţii. Ultima vine chiar din partea unui membru al Comisiei Tehnice a Federaţiei Române de Fotbal. Marcel Puşcaş, fost preşedinte al clubului Steaua, afirmă că e şi vina conducătorilor că s-a ajuns aici.

“În cazul Alibec, dacă aş fi fost conducător la clubulul unde el joacă, nu aş fi ajuns aici. Operam de la prima abatere. Dacă tot laşi de la tine, rişti să se amplifice problemele. Acum nu prea mai sunt multe de facut, ori îl dai afară, ori îi stabileşti reguli de la care să nu se mai abată nimeni. Altfel apare un alt risc, să alegi între antrenor şi jucător”, a spus Puşcaş la radio sport 1.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Regulamentul Federaţiei, mai multe greşeli decât pagini!

Puşcaş a lucrat la Federaţia Română de Fotbal în ultimii ani şi afirmă că fotbalul românesc ar putea avea mari probleme în cazul unor procese intentate la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, sau în instanţele civile de judecată. Puşcaş afirmă că Regulamentul după care funcţionează fotbalul românesc este unul plin de greşeli!

“Timp de trei luni am lucrat pentru a nu mai exista ambiguităţi în ROAF. Am găsit 163 de greşeli în 111 pagini. Trebuiau eliminate cuvintele de genul «dacă» sau «se poate». Mai bine ar suna «trebuie». Problema la noi e că nu schimbăm înainte, ci după ce ne lovim de diverse probleme”, a fost declarţia lui Puşcaş.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri