Carousel hot news

Se face schimbul Alibec – Nemec? Ce răspuns a dat Vasile Miriuţă

Vasile Miriuţă a fost întrebat în cadrul conferinţei de presă, premergătoare partidei cu Juventus Bucureşti dacă ar fi de acord să se facă un schimb Alibec - Nemec, între marile rivale,...
16.10.2017 | 00:03
Se face schimbul Alibec - Nemec? Ce răspuns a dat Vasile Miriuţă

Vasile Miriuţă a fost întrebat în cadrul conferinţei de presă, premergătoare partidei cu Juventus Bucureşti dacă ar fi de acord să se facă un schimb Alibec – Nemec, între marile rivale, Steaua şi Dinamo. Antrenorul formaţiei din Ştefan cel Mare îl poate avea sub comandă pe capriciosul atacant al Stelei în contextul excluderii din lot a acestuia pe termen nelimitat, însă este greu de crezut că Dinamo va putea să plătească un salariu pe placul atacantului.

Nemec, mai degrabă, ar putea ajunge la FCSB, iar Gigi Becali chiar a anunţat public oferta (vezi detalii aici). Atacantul slovac intră în această iarnă în ultimele şase luni de contract şi poate semna din postura de jucător liber. Vasile Miriuţă a vorbit despre situaţia acestuia, atunci când a fost chestionat pe tema unui eventual schimb Alibec – Nemec. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Se face schimbul Alibec – Nemec?

“Deocamdată nu s-a schimbat nimic cu Nemec. El e sub contract cu noi, trebuie să-şi facă treaba cât mai bine. De când sunt eu aici, şi-a făcut-o. Am vorbit cu Nemec, el e profesionist 100% cât va rămâne la Dinamo. Eu sper şi cred că sunt şanse să rămână la noi. Mai degrabă îl văd plecând în străinătate, nu-l văd la FCSB. Din ce am vorbit cu el, ştiu ce zic, dar acum nu pot fi în mintea oamenilor ca să ştiu ce gândesc şi ce s-ar putea întâmpla mai târziu. Oricum, nu-i pune nimeni piedică lui Adam, sunt sigur că dacă va veni o ofertă bună nu i se vor pune piedici”, a declarat Miriuţă, în cadrul unei conferinţe de presă.

Următorul meci pentru FC Dinamo Bucureşti va avea loc luni, în Liga 1 betano, cu Juventus Bucureşti, de la ora 20:45. Meciul va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri