"Dinamo poate câştiga cu FCSB! Nu e un avantaj că Alibec lipseşte"

dinamo-fcsb, dinamo-steaua, constantin nica, liga 1

Dinamo - FCSB se joacă în Liga 1 Betano, iar Denis Alibec nu va putea evolua în derby de Romania. Ce zic cei din "haită".

Constantin Nica a vorbit despre derby-ul cu FCSB, programat duminică, pe Arena Naţională, în care "roş-albaştrii" nu se pot baza pe Denis Alibec, după ce acesta s-a accidentat. Atacantul nu a putut continua antrenamentul de dinainte de partida cu Lazio Roma, după ce a suferit o leziune fibrilară (VEZI DETALII AICI), iar timpul de recuperare este de două săptămâni, ceea ce înseamnă că ratează şi meciul de duminică, împotriva lui FC Dinamo Bucureşti. 

Nu doar Alibec va lipsi din lotul celor de la FCSB! Şi fostul dinamovist, Harlem Gnohere, va absenta în derby, după ce a fost sancţionat în ultimul meci al "roş-albaştrilor" din 2017, cu Viitorul, şi e suspendat.

"Nu ţin cu Steaua"

Nica recunoaşte că FCSB face o imagine bună României, având în vedere parcursul din Europa League, însă nu poate susţine rivala în dubla cu Lazio Roma:

"Dinamo are forţa să treacă de Steaua. Nu contează cu sunt obosiţi, au timp de refacere 2-3 zile. Nu e un avantaj că s-a accidentat Alibec. E un jucător ca oricare altul. El a făcut un campionat foarte bun sezonul trecut. Noi avem o apărare puternică şi putem face faţă. Sper să n-aibă şanse Steaua cu Lazio. Sincer, face o imagine frumoasă României, dar e adversara noastră şi nu pot să zic că ţin cu Steaua", a spus Constantin Nica.

Partida Dinamo - FCSB se va disputa duminică, de la ora 20:45, şi va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.