Fotbal intern

Alibec nu poate fi salvat de Şumudică: “Arabii nu vor arunca bani”

21.06.2018 | 10:35
Alibec nu poate fi salvat de Sumudica Arabii nu vor arunca bani
ADVERTISEMENT

Alibec nu poate fi salvat de Şumudică, deşi fostul antrenor al atacantului anunţase că îl va lua pe acesta cu el atunci când îşi va găsi echipă, după despărţirea de Kayserispor. Marius Şumudică este acum tehnicianul lui Al Shabab şi nu promite că-l va mai lua pe jucătorul de la FCSB cu el.

Înainte de toate, Şumudică a ţinut să amintească faptul că a cucerit campionatul la Astra Giurgiu în urmă cu trei ani şi graţie aportului lui Denis Alibec şi recunoaşte că poate fi obiectul unui transfer, însă avertizează şi că arabii nu ar fi dispuşi să arunce cu banii în vânt, având în vedere care este situaţia jucătorului acum:

ADVERTISEMENT

Alibec nu poate fi salvat de Şumudică

“Știți foarte bine relația mea cu Alibec. Eu nu o să uit niciodată că m-a ajutat să câștig campionatul. El poate face diferența în orice moment. Poate fi obiectul unui transfer, dar nu depinde de mine. Contează foarte mult și suma de transfer. Să nu credeți că arabii vor arunca cu banii pentru Alibec”, a spus Şumudică la un post de televiziune.

Alibec nu poate fi salvat de Şumudică
Alibec nu poate fi salvat de Şumudică

1.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Denis Alibec

“Alibec trebuie să plece. Am dat azi o hârtie, 1,7 milioane de euro cer. Nu vreau patru miliioane. Dacă nu se rezolvă, îmi pare rău. La revedere cu cocoloşeala. Să se antreneze separat. La revedere. Nu stă nimeni la cheremul lui Alibec, Îl strică şi pe Coman. Vasi a decis ca Dică să rămână. Ne-a mâncat zilele Alibec”, Gigi Becali, patron FCSB