Alibec nu-şi mai impresionează adversarii. “Mi s-a părut complet ieşit din formă!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
26/03/2018, 18:38
Alibec nu-şi mai impresionează adversarii. “Mi s-a părut complet ieşit din formă!”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

FCSB a profitat de pauza competiţională din Liga 1 Betano şi a disputat un meci amical contra celor de la Concordia Chiajna, echipă care evoluează în playout – vezi aici detalii. Echipa lui Nicolae Dică a fost învinsă, scor 1-2, iar singurul gol al FCSB-ului a fost înscris de Denis Alibec.

Deşi şi-a trecut numele pe tabela de marcaj, Alexandru Albu, jucătorul Concordiei Chiajna, nu a fost impresionat de atacantul de la FCSB, despre care susţine că este ieşit din formă. “Alibec se vede că-şi doreşte mult, dar pare că nu mai poate. Am jucat contra lui de trei ori până acum, dar de această dată mi s-a părut complet ieşit din formă, deşi ne-a dat un gol”, a spus Albu. 

Albu i-a pus gând rău şi lui Dinamo

“E primul gol în poata Stelei. Îţi dai seama că atunci când joci în Liga 1 Betano la un club mai mic îşi doreşte cel mai mult să marchezi cu echipele importante. E adevărat că ăsta a fost doar un meci amical, dar vreau să marchez şi cu Dinamo, în playout. Avem speranţe mari ţinând cont că Steaua a jucat cu majoritatea jucătorilor importanţi şi noi am reuşit să câştigăm. Trebuie doar să ne mobilizăm şi putem învinge şi Dinamo. Vrem să ne clasăm în primele trei echipe din playout”, a mai spus Albu, conform gsp.

Închide ×