Dică, probleme cu Alibec: "Mănâncă ciocolată! Nu vrea să slăbească!"

Steaua, Liga 1, gigi becali, Denis Alibec, nicolae dică, FCSB

Gigi Becali a dezvăluit problemele pe care Nicolae Dică le are la FCSB cu Denis Alibec. Atacantul venit de la Astra Giurgiu refuză să slăbesscă, iar tehnicianul vrea ca acesta să cântărească sub 92 de kiolograme.

Patronul de la FC Steaua Bucureşti spune că atacantul său are potenţial, însă nu poate creşte din cauza limitelor pe care şi-i le-a impus singur. Totodată, Becali l-a taxat pe Alibec pentru investiţia pe care acesta a făcut-o recent: şi-a luat o maşină de 170.000 de euro. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

"Dacă Alibec ascultă, ar fi jucător de 30.000.000 euro!"

"Dacă l-a dat afară din antrenament şi el nu e în lot, de ce să mă bag eu? Dică mi-a zis că nu are niciun fel de problemă. Singurii jucători care sunt mai... sunt Budescu şi Alibec. Ei doi nu că sunt obraznici sau că nu se antrenează, ei sunt puţin mai deosebiţi. Dică mi-a spus <Nea Gigi, lasă-mă în pace, că ştiu să gestionez, pe cuvânt>, iar singura problemă este că Alibec nu vrea să slăbească sub 92 de kile. Când am fost data trecută am zis daţi-le ciocolată, bomboane, care vrea să fie fotbalist le lasă, care nu, să le mănânce....Dacă Alibec ascultă, e jucător de 30-40 de milioane. Dar dacă el are lucruri mici, vrea lucruri mici...

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Dacă el şi-a luat maşină de 170.00o de euro, vă daţi seama? Cum să îţi iei aşa maşină? Tu dai salariul pe un an pe o maşină? La câte concesii am făcut pentru el, ia banderola, dă-i banderola..,. Am încercat totul şi nu am putut", a spus Gigi Becali la un post de televiziune.

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775