Alibec, provocat de Budescu! “Poţi să faci aşa ceva pe vremea asta?”

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
22/03/2018, 23:34
Alibec, provocat de Budescu! “Poţi să faci aşa ceva pe vremea asta?”

Denis Alibec are parte de un sezon de coşmar la FCSB. Atacantul stelist este criticat din toate părţile din cauza comportamentului şi a prestaţiilor slabe în tricoul vicecampioanei României. Cu toate astea, atmosfera de la antrenamentele echipei pregătite de Nicolae Dică este una bună.

Recent, Constantin Budescu l-a provocat pe Denis Alibec, chiar dacă nu la un duel pe terenul de fotbal. Într-un interviu acordat site-ului eusunt12.ro, mijlocaşul i-a adresat o întrebare fostului său coleg de la Astra. Poţi ieşi cu maşina pe vremea aceasta, cu maşina pe care o ai în momentul de faţă”.

Alibec are un bolid în garaj

Denis Alibec şi-a achiziţionat vara trecută un adevărat bolid. Atacantul de 27 de ani are în garaj un McLaren în valoare de 170.000 de euro. Internaţionalul român a plătit deja un avans de 100.000 de euro şi se poate lăuda că are una dintre cele mai tari maşini din parcarea vicecampioanei României.

Ştirea MOMENTULUI

Andrei Vochin analizează pentru FANATIK.RO meciul zilei din Champions League, Liverpool-PSG 3-2: “La ce cantina mănâncă cei de la masa bogaților?”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×