EXCLUSIV. Alibec, transfer RATAT pentru că A FUMAT la naţională

Claudiu Melinte   
in Stiri sportive
20/07/2016, 00:02
EXCLUSIV. Alibec, transfer RATAT pentru că A FUMAT la naţională GALERIE FOTO

Denis Alibec a fost, pînă în momentul accidentării sale din meciul cu Albania, de la EURO, cel mai curtat fotbalist din Liga 1. Atacantul care este considerat principalul artizan al cîştigării titlului de campioană de către Astra a fost la un pas să semneze cu Wolfsburg, însă Ioan Niculae a oprit transferul în ultima clipă (vezi detalii exclusive AICI).

Însă în paralel cu oferta nemţilor, o altă formaţie a încercat să îl deturneze pe Denis Alibec din drumul către Germania, aşa cum se arăta situaţia la momentul respectiv. Conform surselor autorizate FANATIK.RO, Alibec s-a aflat în negocieri cu Anji Mahacikala, formaţie care s-a ridicat la nivelul banilor oferiţi de Wolfsburg (vezi detalii exclusive AICI).

“Alibec a fost singura ţintă a ruşilor din Liga 1. Este un jucător care a stîrnit o atenţie sporită a cluburilor din campionatele puternice după evoluţiile încîntătoare din campionatul recent încheiat. Ruşii l-au curtat intens şi au oferit suma dorită de Astra, dar şi un salariu perfect pentru jucătorul în cauză”, au dezvăluit sursele FANATIK.RO.

800.000 euro pentru jucător

Oficialii lui Anji Mahacikala au fost de acord să plătească cele 4 milioane euro cerute, prin intermediul conducerii Astrei, de Ioan Niculae. În plus, precizează apropiaţii şefilor desemnaţi să se ocupe de transfer, Denis Alibec urma să încaseze, net, 800.000 euro anual.

“Pentru jucător, pachetul salarial era cu puţin mai bun decît cel oferit de nemţii de la Wolfsburg. Aveam şanse mari să ajungă în Rusia, aşa se simţea la momentul respectiv”, au punctat persoane autorizate.

Numai că cele două evenimente din viaţa lui Alibec petrecute în timpul competiţiei din Franţa au făcut ca oficialii lui Anji să îşi retragă disponibilitatea de a-l achiziţiona pe decarul campioanei României.

De ce s-a ratat transferul

Din păcate pentru Alibec, în retragerea ofertei de către ruşi a avut un rol important evenimentul negativ care l-a avut în centrul atenţie pe decarul Astrei la meciul de debut cu Franţa. Acuzat că a fumat în vestiar la pauza meciului de debut, Alibec nu a putut stopa răspîndirea informaţiei în întreaga lume, iar ruşii au dat în retragere după ce au aflat de episodul de la Parus. Asta chiar dacă atît jucătorul, cît şi fostul selecţioner Anghel Iordănescu au negat vehement evenimentul.

După care atacantul s-a accidentat în meciul cu Albania şi transferul a picat definitiv după verdictul pus de medici, care au stabilit că Alibec o să lipsească două luni de pe teren.

Ştirea MOMENTULUI

Soţia lui Julio Baptista e campioană! Silvia Nistal, spanioloaica care va încinge Liga 1 Betano. Galerie foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×