Alibec revine pe teren: “Vreau să ajut Astra!” Cînd va fi apt atacantul

Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
31/07/2016, 11:53
Alibec revine pe teren: “Vreau să ajut Astra!” Cînd va fi apt atacantul

Denis Alibec a revenit din Italia, unde s-a tratat după accidentarea suferită la turneul final din Franţa. Atacantul Astrei speră să fie convocat la următoarea acţiune a echipei naţionale, mai ales că în foarte scurt timp va fi apt de joc.

“Sînt dezamăgit. Nu m-a sunat nimeni de acolo. În legătură cu antrenorul, nu ştiu, vom vedea dacă voi fi convocat la prima acţiune. Sper să revin cît mai repede şi să-mi ajut echipa.

Sperăm ca în maxim două săptămîni să revin pe teren. Nu ştiu, depinde de cum va evolua genunchiul. Era mai bine dacă se termina 1-0 meciul cu Copenhaga, dar cred că vor face o figură frumoasă acolo şi vor merge mai departe. Poate îmi fac o bucurie şi joc şi eu în grupe”, a declarat Alibec.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×