Denis, “pericol public”, s-a certat şi cu Reghe! “Cu Meme e împăcat”

Daniel Vlad    Sergiu Preda   
în Stiri sportive
13/09/2017, 00:09
Denis, “pericol public”, s-a certat şi cu Reghe! “Cu Meme e împăcat” GALERIE FOTO

Denis Alibec şi Mihai Stoica s-au împăcat. Anunţul a fost făcut chiar de către patronul echipei Steaua, Gigi Becali, pentru FANATIK.RO. “Nu mai este nici o problemă între ei. Denis Alibec şi Mihai Stoica s-au împăcat”, a spus latifundiarul din Pipera la distanţă de o zi după ce directorul sportiv al roş-albaştrilor scrisese pe pagina personală de Facebook că o să facă un pas în spate, în urma scandalului apărut cu căpitanul echipei sale.

Marius Şumudică a mărturisit de nenumărate ori că vestiarul echipei Astra a fost unul dintre cele mai grele vestiare de condus din Liga 1 Betano şi că se felicită pentru că a fost în stare să gestioneze grupul format din jucători cu mare personalitate, care atunci când nu ştii să lucrezi cu ei se transformă în mari probleme la echipă. Lucrul respectiv îl simte acum pe propria piele directorul sportiv al celor de la Steaua, Mihai Stoica. Meme şi Alibec au avut un schimb de replici în timpul meciului cu Viitorul care i-a lăsat un gust amar şefului vicecampionilor. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Alibec i-a răspuns şi lui Reghecampf!

Lui Mihai Stoica nu i-a căzut deloc bine intervenţia publică a lui Gigi Becali – vezi detalii, cel care i-a luat apărarea lui Denis Alibec după schimbul de replici din timpul meciului cu Viitorul. Nu este însă prima dată când se întâmplă acest lucru! FANATIK.RO a aflat că latifundiarul din Pipera a intervenit în favoarea căpitanului Stelei şi în mandatul lui Laurenţiu Reghecampf de la Steaua. Ce s-a întâmplat? Fostul antrenor al roş-albaştrilor i-a reproşat câteva lucruri lui Alibec, iar atacantul Stelei i-a răspuns acestuia într-un mod total nepotrivit, de faţă cu toţi fotbaliştii în vestiar.

Gigi Becali a aflat de incident şi l-a rugat pe Laurenţiu Reghecampf să nu ia nici o măsură împotriva căpitanul Stelei, deoarece este cel mai bun fotbalist al echipei şi nu are chef să se certe cu el încă de la început.  Contactat de FANATIK.RO, Laurenţiu Reghecampf a vorbit la superlativ de fostul său atacant: “Eu nu am avut probleme cu Denis cât am fost la Steaua. El este un băiat foarte bun şi un fotbalist pe măsură”, a spus Reghe.

De ce este nervos Alibec!

Starea de nervozitate din ultimul timp a lui Denis Alibec este cauzată de faptul că fotbalistul a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor cu Steaua, deşi a avut evoluţii bune în meciurile cu Sporting. Un alt motiv de nemulţumire pe care atacantul lui Dică îl are este legat de problemele pe care le-a avut cu Daum, care nu l-a mai convocat la echipa naţională după ce ar fi avut un schimb de replici cu unul dintre antrenorii săi secunzi. Mai mult, Alibec a fost afectat şi de ratarea unui transfer important în străinătate, din cauza pretenţiilor financiare foarte ridicate ale patronului Gigi Becali.

Închide ×