Schimbare radicală pentru Alibec. Ce discuţie a avut Gigi cu Budescu

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
28/03/2018, 23:24
Schimbare radicală pentru Alibec. Ce discuţie a avut Gigi cu Budescu

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Gigi Becali i-a propus o sumă destul de frumuşică lui Constantin Budescu, doar ca mijlocaşul FCSB-ului să nu mai lovească balonul cu călcâiul. Asta nu e tot! Latifundiarul din Pipera a recunoscut că ţine în continuare legătura cu Alibec, iar că Meme Stoica i-a transmis că atacantul le va aduce titul “roş-albaştrilor”.

“Lui Budescu poţi să-i faci ce vrei. Eu i-am zis o dată să nu mai dea cu călcâiul. I-am zis că îi dau şi bani în plus dacă iau campionatul. Mi-a zis că dacă e serios nu o să mai fie el. Pe el nu-l interesează, are moralul foarte puternic”, a spus Gigi Becali pentru o emisiune de sport.

“Alibec e primul la antrenament!”

Acesta a vorbit şi despre situaţia lui Denis Alibec şi a dezvăluit că atacantul lui FCSB are o altă atitudine la antrenamente şi a devenit mai prietenos cu coechipierii săi. “Nu m-am întâlnit cu Alibec, dar ţin legătura cu el. Ieri mi-a zis Meme că Alibec niciodată nu s-a antrenat ca acum şi a devenit prieten cu jucătorii. Acum şi-a dat seama şi e prietenos cu ceilalţi jucători. E primul la antrenament. Mi-a zis că Alibec o să ne facă campioni. Ei îl văd la antrenament.”

 

Închide ×