Îl va scoate Dică pe Alibec din lot? “Lucruri care se rezolvă la club!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
21/03/2018, 15:26
Îl va scoate Dică pe Alibec din lot? “Lucruri care se rezolvă la club!”

Nicolae Dică l-a titularizat pe Denis Alibec în meciul CFR Cluj – FCSB, scor 1-1, dar antrenorul vicecampioanei României a decis să-l înlocuiască în minutul 71, atunci când a începit circul. Atacantul s-a aşezat pe bancă şi a început să ţipe la Dică – vezi aici detalii.

Imediat după finalul meciului CFR Cluj – FCSB, scor 1-1, Nicolae Dică le-a dat liber trei zile jucătorilor săi şi nu a avut timp să-l anunţe pe Denis Alibec ce decizie a luat după ieşirea nervoasă din timpul meciului de pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, dar cel mai probabil, atacantul va fi lăsat din nou în afara lotului. 

“Nu s-au întâlnit!”

Valeriu Argăseală, preşedintele formaţiei FCSB, a vorbit despre situaţia dintre Nicolae Dică şi Denis Alibec. “Deocamdată, nu a luat nicio decizie, că nu s-au întâlnit. Dar astea sunt lucruri care se rezolvă în cadrul clubului”.

Ştirea MOMENTULUI

Tragere la sorţi Cupa României. CFR – FCSB în 16-imi?

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×