Fotbal intern

Alibec și Tamaș s-au bătut! …În penalty-uri! Vezi cine a câștigat! VIDEO

15.03.2020 | 10:24
Alibec si Tamas sau batut In penaltyuri Vezi cine a castigat VIDEO
ADVERTISEMENT

În această perioadă sinistră pentru fotbal, pentru sport, pentru omenire, orice excepție de la regula pustiirii orașelor și otrăvirii sufletelor (și, din păcate, a trupurilor cu nenorocirea asta de coronavirus numită prețios Covid-19…) ne mai scoate din depresie.

Alibec și Tamaș s-au bătut! …În penalty-uri! Execuții de excepție, cu dor de fotbal…

Așa cum fac Denis Alibec și Gabi Tamaș într-un clip postat de fostul fotbalist Sebastian Chitoșcă pe canalul său de youtube, inaugurat de curând.

ADVERTISEMENT

Sebastian Chitoșcă s-a retras din fotbal la doar 26 de ani. Motivul îl poți afla dintr-un interviu tulburător, în exclusivitate pe FANATIK.RO. În noua sa viață, fosta mare speranță adusă la Steaua (nu era, încă, FCSB…) la începutul anului 2016, și-a făcut un canal pe youtube.

Clipuri despre, evident, fotbal, jocul FIFA, panaceu universal în această perioadă de restriște și jale nu numai în sport, pe scurt content specific, asta puteți viziona pe canalul de youtube al lui Sebastian Chitoșcă.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec și Gabi Tamaș nu mai au nevoie de nicio prezentare. Talent cu carul, „vărsat” prea des din găleata răsturnată cu propriul picior, altfel de mare știință fotbalistică… Știți ce spunem… Per total, valoroși și neliniștiți…

Reacție „dură” a lui Alibec: „Eu am decis să bată Gabi Tamaș, eu decid cine bate și cine nu!”

Vă mai amintiți de penalty-ul executat de Tamaș în meciul disputat la Giurgiu cu FC Botoșani, transformat în golul victoriei „scurte” din etapa a doua din play-off?

ADVERTISEMENT

A generat comentarii, chiar contre, numai verbale, „degenerate” în adevărate polemici, că de ce l-a executat el și nu alt jucător mai… atacant, mai tehnic… De exemplu… Alibec! Care executase și transformase un penalty cu un meci înainte, la Gruia, 1-2 cu CFR Cluj.

A pus punct discuțiilor chiar Denis Alibec, cu o declarație caracteristică: „Eu am decis să bată Gabi Tamaș, eu decid cine bate și cine nu!”. No comment!

ADVERTISEMENT

„În lumina” celor întâmplate, este mai mult decât interesant să-i urmărești pe cei doi prieteni și coechipieri executând lovituri de la punctul cu var. Și nu numai… Cine a câștigat? „Watch and see!”, cum ar spune englezul… Urmărește și vezi!

  • 11 goluri a marcat Denis Alibec în acest sezon din Casa Pariurilor Liga I, 3 din penalty, fiind golgheterul competiției, alături de Florinel Coman (FCSB) și Gabi Iancu (Viitorul), amândoi cu același număr de „plase”

 

ADVERTISEMENT