Mesajul lui Alibec pentru fanii FCSB. Ce le-a transmis atacantul

Denis Alibec, sporting-fcsb 0-0

UPDATE / Denis Alibec le-a trimis un mesaj suporterilor roş-albaştrii prin intermediul paginii oficiale de Facebook. Atacantul stelist le-a mulţumit fanilor români care au fost prezenţi pe "Jose Alvalade", dar le-a transmis suporterilor că îi aşteaptă în număr cât mai mare pe Arena Naţională la returul cu Sporting.

"Le mulţumim celor care au fost alături de noi în Portugalia şi sper să avem un stadion plin până la refuz săptămâna viitoare. Să le demonstrăm celor care s-au îndoit de noi că putem face încă un meci mare. Forza Steaua!", a fost mesajul postat de Alibec pe Facebook.

FCSB a obţinut un rezultat de egalitate, 0-0, cu Sporting Lisabona în play-off-ul Ligii Campionilor. Steliştii încep să creadă după acest rezultat, mai ales că jucătorii lui Nicolae Dică au avut două ocazii mari de a marca. Una dintre şansele irosite a fost semnată de Denis Alibec, fotbalist care nu a avut un început prea bun de sezon.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

La terminarea meciului, Denis Alibec a declarat că se aştepta ca mingea să intre în poartă la ocazia imensă pe care a avut-o Steaua. Atacantul stelist a precizat că Sporting nu este o echipă de speriat aşa cum mulţi credeau înaintea partidei tur de la Lisabona. Acesta a mai susţinut că nu a fost ofsaid la faza în care i-a luat faţa lui Mathieu.

"Este un rezultat bun, am jucat foarte bine. S-au văzut dorinţa şi atitudinea din partea noastră. Ne-am mobilizat mai mult decât la alte meciuri. Dacă jucăm cu acelaşi curaj, cred că vom merge în grupele Ligii Campionilor. Era perfect dacă marcam. Am crezut că intră mingea în poarta. La Bucureşti putem să batem. Nu este o echipă de speriat. Le-am dat peste nas multora cu acest rezultat. Sper să nu dezamăgim suporterii la retur. Am avut şi noi şansă la ocaziile lor. Ne vor împinge de la spate suporterii în meciul retur de pe Arena Naţională", a declarat Denis Alibec la finalul meciului de la Lisabona.

"Nu e posibil să avem un gazon atât de urât. Sper să nu mai avem acest gazon şi la meciul retur. Am plecat din faţa lui Mathieu, m-am supărat când am văzut că e ofsaid. Putem să jucăm de la egal la egal cu ei. Păcat că nu va juca Pintilii în retur. Sper că cine îl va înlocui va face o treabă bună", a mai precizat Denis Alibec.

viewscnt
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004