Fotbal international

Alibec, atacat de Gigi şi Dică: “Vrea ciocolată şi ţipă!” Reacţia lui Denis

Update. Gigi Becali a comentat în legătură cu atitudinea lui Denis Alibec din timpul meciurilor. Finanţatorul Stelei nu a ezitat să-l critice pe căpitanul vicecampioanei României....
26.07.2017 | 00:17
Alibec atacat de Gigi si Dica Vrea ciocolata si tipa Reactia lui Denis
ADVERTISEMENT

Update. Gigi Becali a comentat în legătură cu atitudinea lui Denis Alibec din timpul meciurilor. Finanţatorul Stelei nu a ezitat să-l critice pe căpitanul vicecampioanei României.

“El tot timpul ţipă şi se enervează. Mereu protestează şi e cu mâinile pe sus. Dacă nu primeşte mingea cum vrea, se enervează. El vrea ciocolată. Toată lumea i-a zis să termine, În loc să joace, stă cu mâinile pe sus. Dar nu e problema mea. Dacă înţelege bine, e viaţa lui. Dacă nu, să fie sănătos. Trec 4-5 ani, moare la Steaua, şi gata!”, a spus Becali la TV Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Şi Dică speră ca Denis Alibec să îşi schimbe comportamentul. “Păcat că Denis Alibec are astfel de ieşiri, pentru că poate da cu piciorul la calităţile pe care le are. Sper să îl facem să schimbe comportamentul, să joace din ce în ce mai bine şi să se transfere la o echipă mai valoroasă decât Steaua”.


ALIBEC STEAUA – PLZEN 2-2. Atacantul Stelei, Denis Alibec, a fost titular în meciul disputat de FCSB contra celor de la Viktoria Plzen, scor 2-2, în prima partidă din turul III preliminar al Champions League, dar a fost înlocuit cu Harlem Gnohere în minutul 57 al întâlnirii de pe Arena Naţională.

ADVERTISEMENT

Denis Alibec a comentat în legătură cu forma slabă prin care trece şi se declară dezamăgit.

DENIS ALIBEC STEAUA – PLZEN 2-2. “Nu sunt pregătit 100%!”

ALIBEC STEAUA – PLZEN. “Dacă prindeam o zi bună, atunci sigur câştigam. Sper să îşi revină până la meciul retur. Atât pot momentan. Am intrat pe teren şi am încercat să dau cât mai mult pe teren, dar mai mult nu pot în acest moment.

Arbitrul trebuia să dea penalty la Pintilii. Trebuie să dăm totul pe teren în meciul retur şi să ne concentrăm. Este un rezultat de egalitate şi nu este nimic pierdut.

ADVERTISEMENT

Îmi trebuie meciuri, nu sunt pregatit 100% şi nu am acea pregătire din play-off-ul sezonului trecut. Vreau să fac cât mai multe, dar nu îmi iese prea mult. Sper ca Budescu să dea cât mai multe goluri. Mă bucur pentru el. Este o mare pierdere dacă Budescu nu o să joace în retur, sper să nu fie ruptură.

Mai am nevoie de meciuri. Nu am vorbit cu Dică după meci, probabil o să ne spună unele lucruri mâine. Sunt dezamăgit de mine pentru că nu am putut ajuta mai mult echipa. Sper ca la următoarele meciuri să joc din ce în ce mai bine. Noi o să mergem acolo ca să câştigăm şi o să vedem ce o să fie. Ne dorim să rămânem în Champions Leaue, după aceea o să vedem ce o să fie.  

ADVERTISEMENT

Echipa actuala a lui Plzen este la fel ca atunci când am jucat contra lor cu Astra Giurgiu”, a spus Denis Alibec.

Meciul retur din turul III preliminar al Champions League dintre Viktoria Plzen şi Steaua va avea loc pe 2 august, ora 21:15, LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT
Tags: