Carousel hot news

Alibec, CRUCIFICAT: „Trebuie dus la PSIHIATRU, nu la psiholog!”

ALIBEC STEAUA - PLZEN 2-2: Contactat de FANATIK.RO imediat după fluierul final al partidei Steaua – Plzen 2-2, Dumitru Dragomir a fost foarte „tranşant”, ca de obicei....
Autori: Claudiu Melinte, Silviu Ghering | 26.07.2017 | 00:05
Alibec, CRUCIFICAT: „Trebuie dus la PSIHIATRU, nu la psiholog!”

ALIBEC STEAUA – PLZEN 2-2: Contactat de FANATIK.RO imediat după fluierul final al partidei Steaua – Plzen 2-2, Dumitru Dragomir a fost foarte „tranşant”, ca de obicei.

„Stelei i-au lipsit jucători de valoare, să nu ne ascundem după nume, i-a lipsit organizarea jocului, i-a lipsit un coordonator, un cap limpede care să-i organizeze pe ceilalţi. N-au jucat nimic. Iar Alibec trebuie dus, domnule, la psihiatru, nu la psiholog, să-l potolească, parcă a luat-o razna de tot. Alibec şi Tănase au fost mâini moarte”.

„Steaua se califică la Plzen!”

Culmea este că fostul preşedinte al LPF o consideră favorită la calificare tot pe… Steaua, în ciuda jocului slab arătat astă-seară: „Steaua se califică, asta… Plzen… nu e echipă tare, o bătea oricine din Liga 1, Timişoara lui Popică o bătea, ascultaţi la mine… Steaua merge mai departe”.

„Viitorul e în ceaţă. Viitorul întregului fotbal românesc e în ceaţă”

În legătură cu celelalte echipe româneşti din cupele europene Dragomir este sceptic. „Viitorul? Viitorul este în ceaţă. Viitorul întregului fotbal românesc este în ceaţă, iar cel mai în ceaţă este Dinamo. Hai să fim serioşi, domnule, n-aţi văzut că nu joacă nimic? De Craiova ce să mai vorbim… Este o cinste pentru Severin să găzduiască un astfel de meci, o astfel de mare echipă cum e Milan… şi atât. Cum să o scoată o echipă care s-a chinuit cu Chiajna?! Astra, da, poate să se califice, şanse au, cum am spus, Steaua şi Astra”.

Meciul retur din turul III preliminar al Champions League dintre Viktoria Plzen şi Steaua va avea loc pe 2 august, ora 21:15, LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!