Fotbal intern

Cât a dat Alibec pe PC ca să se joace! Gigi: “Denise, eşti nebun?!”

Gigi Becali a relatat o discuţie telefonică pe care a avut-o cu atacantul său de la FCSB, Denis Alibec. Patronul a fost deranjat atunci când a văzut cât de mult timp îşi petrece jucătorul...
19.10.2017 | 19:15
Cat a dat Alibec pe PC ca sa se joace Gigi Denise esti nebun
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a relatat o discuţie telefonică pe care a avut-o cu atacantul său de la FCSB, Denis Alibec. Patronul a fost deranjat atunci când a văzut cât de mult timp îşi petrece jucătorul său în faţa calculatorului, jucând Counter Strike, şi a pus mâna pe telefon, ca să-l “urecheze.”

Patronul de la Steaua s-a supărat când a auzit că Alibec stă până la şase ore pe zi în faţa calulatorului, jucându-se, şi i-a cerut să-l arunce, să scape de el. Răspunsul atacantului nu l-a potolit. Alibec i-a replicat că acel calculator pe care se joacă este o investiţie de 5.000 de euro, un salariu lunar al unui jucător de la o echipă de la jumătatea clasamentului din România, însă a fost nevoit în cele din urmă să promită că nu se va mai juca, după ce Becali i-a tranmis să îi va da chiar el acei bani.

ADVERTISEMENT

“I-am zis: <Bă, Denise, eşti nebun? Cum să stai 6 ore la un joc pe calculator? Păi ăla îţi ia capul şi mintea>. I-am zis să-l arunce sau să mi-l dea mie, dar mi-a răspuns că a dat 5.000 de euro pe el. I-am mai spus că îi dau eu banii ăia! Mi-a promis că nu se mai joacă”, a spus Becali la PRO X.

Alibec, febleţea lui Gigi

Becali l-a achiziţionat pe Denis Alibec în luna ianuarie a acestui an, de la Astra Giurgiu, echipă pe care o făcuse campioană cu un sezon în urmă. 2,5 milioane de euro l-a costat pe Gigi aducerea atacantului pe care a încercat în repetate rânduri să-l transfere. Patronul este cu ochii în patru pe ceea ce face Alibec atât în timpul liber, cât şi în teren, fiind sigur de potenţialul acestuia şi suma de transfer uriaşă pe care ar urma să o încaseze în schimbul său. După meciul din prim etapăa returului Ligii 1 Betano, Alibec a fost exclus din lotul echipei mari pe termen nelimitat, în urma incidentelor de la partida cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Acum, acesta se antrenează separat de restul echipei, după un program special. Acum, după ce i-a promis patronului că nu se va mai jcua nici pe calulator, Alibec are mai mult timp să ajungă la nivelul la care se doreşte să fie.

În lipsa lui Denis Alibec, FCSB va juca în deplasare în această seară, cu Hapoel Beer Sheva, al treilea meci din grupele Europa League. Partida va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

3.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Denis Alibec