Fotbal intern

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

20.08.2018 | 12:04
Alibec sa injurat cu fanii dupa eliminarea din meciul cu Dunarea Calarasi Ce amenda va primi

Transferat de la FCSB după un sezon complet ratat, Denis Alibec nu își revine nici la Astra Giurgiu, formație alături de care a reușit să câștige titlul în sezonul 2015/2016. Mai mult, Alibec a și fost eliminat în partida cu Dunărea Călărași, încheiată la egalitate, scor 1-1.

După ce a primit două cartonașe galbene în 9 minute, grație cărora a fost eliminat de arbitrul Cătălin Buși, Denis Alibec a avut o ieșire extrem de nervoasă. După ce a fost apostrofat de fanii care veniseră să îl vadă la meci, Denis Alibec s-a luat la înjurături cu suporterii în drum spre vestiare. Cu toate acestea, antrenorul Marius Măldărășanu are în continuare încredere în Denis Alibec: “Foarte mulți îl cataloghează și îl analizează pe Alibec după gesturile lui. Încă nu poate să facă efort la nivelul celorlalți din lot și, din dorință prea mare, mai greșește. Echipa nu stă în Denis, dar e un jucător care ne poate ajuta”, a spus tehnicianul giurgiuvean. Și Neluț Roșu, un alt transfer în această vară a celor de la Astra Giurgiu, a comentat prestațiile atacantului: „Trebuie să acceptăm câteodată când mai are și nervi Alibec. El își dorește foarte mult, se consumă prea mult”, a spus fostul jucător al Viitorului și al Chiajnei.

Denis Alibec, amendat după eliminarea cu Dunărea Călărași

Denis Alibec nu va scăpa nici de sancțiunile conducerii clubului. Astfel, fostul atacant al FCSB va primi o amendă de 2.000 de euro, pentru cartonașul roșu primit în minutul 73 al partidei cu Călărașiul. Tot 2.000 de euro amendă va primi și fotbalistul congolez Bahamboula, care a văzut roșu direct după o intrare foarte dură cu piciorul sus la Ispas. Chiar dacă după meci oficialii clubului nu au dorit să vorbească despre posibilele sancțiuni care ar putea fi aduse celor doi fotbaliști, Regulamentul de Ordine Interioară al clubului este foarte clar și strict în această privință. De asemenea, pe lângă sancțiunea de la club, cei doi fotbaliști vor primi și o amendă din partea Comisiei de Disciplină a FRF.

Nu este prima oară când Denis Alibec are o reacție nervoasă pe terenul de fotbal. Presiunea sub care joacă în urmele sezoane a lăsat urme adânci în psihicul fotbalistului originar din Mangalia. Alibec a avut mai multe crize de nervi în tricoul FCSB, cea mai importantă fiind într-un meci FC Voluntari – FCSB, din etapa a XIV-a a sezonului precedent al Ligii 1 Betano. Supărat că a fost schimbat, Alibec a spart ușa de termopan de la vestiare.

Fostul său patron de la FCSB, Gigi Becali, a discutat recent despre viciile lui Alibec: „El s-a născut cu talentul, îl are şi nimeni nu poate să i-l ia. El poate reveni, depinde dacă vrea. Vrea să revină? Când vrei, trebuie să faci ce trebuie să faci. Dacă vrei să revii, lasă ţigara, nu mai fuma două pachete, lasă calculatorul, antrenează-te şi vei fi mai bun decât ai fost. Asta este părerea mea. Dacă nu-şi poate controla viciile, va fi din ce în ce mai slab”a spus conducătorul FCSB.

Tags: