Alibec vorbeşte despre transferul la Steaua: "Nu sînt apt sută la sută deocamdată!"

Denis Alibec, atacantul giurgiuvenilor, a vorbit despre înfrîngerea în faţa celor de la CFR Cluj, scor 1-5. Jucătorul a declarat că este ruşinos ce s-a întîmplat, însă speră ca echipa să îşi revină în următoarele partide.

“E o ruşine mare pentru noi ce s-a întîmplat la Cluj, dar au fost mai buni că noi. Ne-au dezavantajat un pic şi arbitrii, dar, asta e, mergem înainte. Dacă marcăm la 2-1 sau dacă ne dădea penalty în prima repriză, cred că altfel era meciul. Dar s-a întîmplat să pierdem cu 5-1. Avem cea mai slabă apărare în acest început de campionat, dar sper să ne revenim şi să ne batem sus acolo”, a spus Alibec.

Atacantul a vorbit şi despre decizia luată de Marius Şumudică cu privire la demisia sa: “Vă daţi seama că ne-am supărat. Ar fi o pierdere enormă pentru echipă. El m-a relansat şi îi mulţumesc pentru asta şi sper să rămînă alături de noi. Cred că putem face faţă şi să ne batem din nou la titlu. Anul trecut am început la fel şi ne-am revenit”.

După oferta înaintată de oficialii roş-albaştri cu privire la transferul lui Alibec de la Astra la Steaua, jucătorul a vorbit: “Vedem mai tîrziu ce se va întîmplă. Deocamdată sînt la Astra şi vreau să ne calificăm în Europa League. Nu ştiu dacă pot juca, poate a două repriză. Nu sînt apt sută la sută deocamdată”.