Pariuri sportive

AliBEST! Cel mai bun fotbalist român din 2016 vrea s-o jumulească pe Roma

 Ales cel mai bun fotbalist român în 2016, la Gala Fotbalului Românesc, Denis Alibec (25 de ani) este cel mai îndreptăţit giurgiuvean să spere că va perfora poarta Romei. Iar speranţe pentru...
08.12.2016 | 12:32
AliBEST Cel mai bun fotbalist roman din 2016 vrea so jumuleasca pe Roma

 Ales cel mai bun fotbalist român în 2016, la Gala Fotbalului Românesc, Denis Alibec (25 de ani) este cel mai îndreptăţit giurgiuvean să spere că va perfora poarta Romei. Iar speranţe pentru un rezultat-surpriză sunt destule.

Aşa în criză cum pare de când a început campionatul intern, Astra are o şansă uriaşă de a merge în primăvara europeană. Campionii României se pot califica joi seară şi cu un eşec în faţa Romei (cu condiţia la Viktoria Plzen să nu piardă cu Austria Viena). Meciul de joi seară, de la ora 20.00, de pe ”Arena Naţională”, este unul de referinţă pentru istoria clubului giurgiuvean.

”Mi-aş dori să ajut Astra să se califice mai departe în Liga Europa. Sper ca şi Steaua să facă acelaşi lucru. Şi sper ca AS Roma să vină cu echipa a doua şi să câştigăm, pentru a merge mai departe. Roma e o echipă bună, în tur s-a văzut că nu ne-a dat nicio şansă”, a spus Alibec, cel care, după pauza competiţională din iarnă, va evolua pentru Steaua, o altă formaţie care joi trage nădejde la primăvara europeană.

Deşi afirmă că vrea să aducă puncte pentru România, Marius Ninel Şumudică (45 de ani), antrenorul Astrei, se teme. A dat semne evidente de pesimism, înaintea partidei cu AS Roma, din ultima etapă a grupelor Ligii Europa. Fostul atacant al Rapidului şi-a adus aminte de măcelul din tur, de pe ”Olimpico”, scor 0-4.

Casa de pariuri online Unibet oferă cota 46, pentru ca scorul din tur, 4-0 pentru AS Roma, să se repete joi seară.

”Ne dă Roma cu terenul în cap. Nu vedeţi ce echipă are? Ne comparăm vreodată cu Roma? Avem meci greu, iar la cum arătăm noi, nu ne putem ridica niciodată la valoarea unei echipe italiene. O să obosim de câte ori vom repune mingea de la centrul terenului”, a putut fi auzit tehnicianul, în timp ce îşi plângea singur de milă.

Steaua se poate califica în primăvara europeană. Iată variantele

Steaua se poate califica în primăvara europeană cu o victorie la Villarreal, fie cu o remiză, alta decât 0-0 şi 1-1, condiţia suplimentară fiind, în acest al doilea caz, ca FC Zurich să piardă meciul susţinut în deplasare, cu Osmanlîspor.

Vicecampioana României îşi joacă viitorul european joi seară, de la ora 18.00, în partida cu Villarreal, în compania căreia a remizat în tur, la Bucureşti, scor 1-1.

Grupa L este una extrem de echilibrată. Patru formaţii se întind pe distanţa unui singur punct. Liderul Osmanlîspor are 7 puncte, iar celelalte trei formaţii au câte 6 puncte: Steaua, FC Zurich şi Villarreal. Doar primele două clasate merg mai departe. În grupă se poate întâmpla orice.

Mateo Musacchio,Sulley Muniru Mateo Musacchio,Sulley Muniru

Casa de pariuri online Unibet oferă cota 4,25 că ambele formaţii vor puncta în repriza a doua.

Românii vor fi câtă frunză, câtă iarbă pe ”El Madrigal”, la fel cum au fost pe ”Santiago Bernabeu”, în 2006, la tontogolul lui Bănel Nicoliţă. Atunci, pe impunătoarea arena din capitala Spaniei au făcut show circa 15.000 de fani stelişti.

Deja, cei care muncesc în Spania şi-au achiziţionat bilete la meci, pe care le prezintă pe Internet ca pe nişte trofee.

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul vicecampioanei României, le întreţine speranţele, sugerând că echipa are o altă concentrare faţă de apariţiile obişnuite din Liga 1: ”În Europa este altceva. Mergem în Spania să câştigăm şi vom vedea ce va ieşi”. Villarreal se află într-un moment slab al sezonului. Vine după o remiză albă cu Leganes, în deplasare. ”Este un meci important pentru noi”, susţine Fran Escriba, antrenorul ”Submarinului Galben”. În cazul Stelei, ultimul rezultat în campionatul intern a fost unul pozitiv: 3-1 cu Pandurii.