Life

Alice Cavaleru a născut. Ea şi Vladimir Drăghia au ales un nume neobişnuit pentru fetiţa lor

Alice Cavaleru a născut pentru a doua oară seara trecută. Ea şi Vladimir Drăghia au ales un nume neobişnuit pentru fetiţa lor.
07.09.2022 | 08:48
Alice Cavaleru a nascut Ea si Vladimir Draghia au ales un nume neobisnuit pentru fetita lor
Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, a născut pentru a doua oară. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, a născut pentru a doua oară. Cei doi au ales un nume neobișnuit pentru fetița lor.

Alice Cavaleru a născut. Ce nume au ales ea și Vladimir Drăghia pentru fetiță

Vladimir Drăghia este în culmea fericirii după ce a devenit tată de fată pentru a doua oară. Actorul i-a fost alături partenerei sale de viață, care a născut pe cale naturală, așa cum a adus-o pe lume și pe Zora.

ADVERTISEMENT

Cei doi au ales un nume neobișnuit pentru micuța care tocmai a venit pe lume. Vladimir Drăghia a fost lângă Alice în fiecare moment atunci când a născut pentru a doua oară.

Potrivit spynews.ro, fiica celor doi îndrăgostiți a venit pe lume aseară, la 23:20, având o greutate de 3,530 kg și 53 de cm lungime. Micuța este perfect sănătoasă și a primit nota zece.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alice Cavaleru (@alice.cavaleru)


Fetița actorului din serialul Clanul are două nume, dintre care unul este Algera. Numele este de origine italiană și înseamnă vesel, plin de viață.

Cu ceva timp în urmă, Vladimir Drăghia a vorbit despre momentul în care Zora a venit pe lume. Actorul a participat la nașterea fiicei sale și a fost în sala de nașteri, acolo unde și-a ținut partenera de mână.

ADVERTISEMENT

A fost un moment emoționant pentru amândoi, care au început să plângă după ce au devenit părinți pentru prima dată.

“Am ținut-o de mână ca în filme. Dacă se va putea (n.r.: și de această dată), bineînțeles, este o plăcere.  Este ceva la care nu aș renunța, clar aș vrea să fiu acolo.

ADVERTISEMENT

Am plâns amândoi, a fost foarte emoționant.”, spunea Vladimir Drăghia în urmă cu câteva luni, în cadrul emisiunii moderate de Teo Trandafir la Kanal D.

Ce spunea Alice Cavaleru înainte să nască a doua oară

La un moment dat, Alice Cavaleru a dezvăluit că Zorei îi este foarte greu să se obișnuiască cu ideea că va dormi fără ea după ce va naște a doua oară.

“Aseară am avut o discuție “grea” cu Zora despre faptul că nu vrea să doarmă fără mine. O tot pregătesc pentru când o să plec la maternitate, dar nu prea am cu cine să vorbesc.

Doar spune că nu vrea să doarmă fără mine și altceva nu vrea să audă.

Mi-e greu să realizez că sunt universul ei și nu pot să-i garantez că o să fiu mereu alături de ea.

De când era mică, îi tot spun că eu sunt în sufletul ei chiar și când nu sunt lângă ea, dar de fiecare dată când îi spun asta, plângem ca două fraiere.

Îi pun mereu mâna pe piept și îi spun că eu sunt acolo și că trebuie doar să se gândească la mine, iar eu o să mă gândesc la ea oricât de departe m-aș afla.”, este o parte din mesajul postat de Alice Cavaleru pe rețelele sociale.

Soția lui Vladimir Drăghia a vorbit despre cât e greu este să fie mamă, dar și frumos, în același timp.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru și-au unit destinele în 2018, la un an de când s-a născut Zora.

ADVERTISEMENT
Tags: