Life

Alice Cavaleru, momente dificile în sarcină. La ce a renunțat soția lui Vladimir Drăghia

Alice Cavaleru a trecut prin mai multe peripeții după ce a aflat că este însărcinată pentru a doua oară. Soția lui Vladimir Drăghia a oferit mai multe informații despre sarcină.
07.04.2022 | 17:35
Alice Cavaleru momente dificile in sarcina La ce a renuntat sotia lui Vladimir Draghia
Alice Cavaleru, clipe delicate în sarcină. Cu ce s-a confruntat soția lui Vladimir Drăghia până acum. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a trecut prin numeroase momente dificile în sarcină. Frumoasa șatenă a dezvăluit clipele neplăcute de când a descoperit că va fi mamă din nou, totul desfășurându-se pe când era într-o vacanță, în Thailanda.

Alice Cavaleru, clipe delicate în sarcină. Cu ce s-a confruntat soția lui Vladimir Drăghia până acum

Alice Cavaleru spune că sunt produse alimentare pe care nu le mai poate consuma, chiar dacă până acum erau preferatele sale. Soția lui Vladimir Drăghia s-a confruntat cu grețuri matinale, care continuă și în trimestrul al doilea.

ADVERTISEMENT

„16 săptămâni are bebe în burtică. S-a tot lăsat așteptat, dar pe mine m-a învățat viața că toate se întâmplă la timpul lor. Deși aveam senzația că știu deja ce mă așteaptă, am aflat că dacă în prima sarcină a fost ușor, nu înseamnă că o să te simți la fel de bine și la a doua.

Mi-a fost greață zi și noapte TOT trimestrul 1. Eram în Thailanda, în vacanță, când am aflat de sarcină, iar la trei zile s-a instalat greața și starea de rău. Am mâncat non-stop pentru că doar așa îmi trecea senzația de greață.

ADVERTISEMENT

Mâncăm la 2 noaptea, dormeam două – trei ore și mă trezeam din cauza grețurilor, ronțăiam ceva și mă culcam la loc… și tot așa, pe timpul zile, mâncăm la două – trei ore. Groaznic.

Dacă până să aflu de sarcină, am mâncat thailandez și indian chiar și la micul dejun, după ce au început grețurile, abia am reușit să-mi găsesc mâncare cât mai «curată», fără gusturi sau mirosuri intense. Am mâncat de foarte multe ori din meniul pentru copii.

ADVERTISEMENT

În trimestrul al doilea grețurile s-au diminuat considerabil. Acum îmi este greață când și când, dar intensitatea nu mai este la fel de mare. Vreau să mă întorc puțin la partea cu Thailanda pentru că lucrurile nu s-au oprit la grețurile specifice în sarcină.

Când să plecăm (eram efectiv cu bagajele făcute la ușă) am ieșit pozitivă și a trebuit să stau în carantină în cameră. Și mai groznic! Partea asta m-a demoralizat cel mai tare pentru că abia așteptam să ajung acasă.

ADVERTISEMENT

Apoi, când am ajuns acasă eu și Zora am fost răcite o lună și ceva. N-am putut să iau mai nimic, iar simptomele m-au ținut o veșnicie. Aveam zile când eram mai bine și apoi păream mai răcită ca niciodată. 

Răceala Zorei a culminat cu bronșiolita aia urâtă care m-am stresat tare… dar am trecut peste cu bine. Cam asta ar fi de povestit despre primul trimestru de sarcină. Total diferit de cum a fost în prima sarcină. Îmi amintesc grețurile, dar nu au fost nici pe jumătate ca acum.

Și nici nu mă făceau să mănânc, ci din contră: nu puteam mânca din cauza lor. 
Legat de burtică, să știți că nu este așa mare mereu. Sunt zile în care abia se vede. Din acest motiv, am mâncat un sendviș imens înainte de ședința foto”, a povestit Alice Cavaleru pe contul de Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alice Cavaleru (@alice.cavaleru)

Frumoasa șatenă a postat mai multe imagini cu burtica de gravidă, dar încă nu a dezvăluit ce poartă în pântece. Vedeta susține că fiica sa, Zora, este nerăbdătoare să aibă grijă de fratele sau surioara mai mică.

ADVERTISEMENT