News

Alice Iacobescu, scoasă de pe post la o zi după ce a vorbit despre demisia de la Digi 24: „După gustul meu, Gabriela Firea este prezentă prea des pe ecrane”

20.09.2019 | 12:06
Alice Iacobescu trebuia să prezinte jurnalul Digi 24 până în octombrie. Sursa foto - facebook

Jurnalista Alice Iacobescu a fost scoasă de pe post la o zi după ce a acceptat să vorbească despre demisia de la Digi 24! Aceasta a anunțat că se va despărți de postul pentru care a lucrat în ultimii 8 ani într-un amplu interviu acordat Pagina de Media. La doar câteva ore după discuția avută cu realizatorul Petrișor Obae, Alice Iacobescu avea să prezinte, fără să știe, ultimul său jurnal pentru Digi 24.

Alice Iacobescu, scoasă de pe post la o zi după ce a vorbit despre demisia de la Digi 24!

Conform înțelegerii, aceasta trebuia să rămână la pupitrul știrilor până în octombrie. „Eu vă aștept din nou la știri, mâine, de la ora 13.00”, a spus ieri după-amiază Alice Iacobescu, după jurnal. Cu toate acestea, astăzi, 20 septembrie, jurnalista nu va mai fi pe post, după cum ea însăși a anunțat pe contul său de Facebook. „A venit ca o surpriză, dar şi ca o încheiere firească: ultimul meu jurnal la Digi24 nu va fi pentru că a fost.

Nu ştiam când am intrat astăzi în emisie şi mă bucur că nu am ştiut, pentru că o parte din energie şi concentrare ar fi fost neutralizată de emoţie şi ar fi fost păcat”, a scris Alice Iacobescu.„Astăzi, am avut bucuria de a încheia cei aproape 8 ani de jurnalism la Digi24 cu un Breaking News autentic, iar energiile în echipă au fost exact cele care ne lipseau”, a mai scris jurnalista, referindu-se la știrea despre validarea Laurei Codruța Kovesi pentru postul de procuror-șef european.

Alice Iacobescu, scoasă de pe post la o zi după ce a vorbit despre demisia de la Digi 24! Alice Iacobescu
Alic eIacobescu a criticat politica editorială a postului. Sursa foto – facebook

„După gustul meu, Gabriela Firea este prezentă prea des pe ecrane”

Totul vine după ce miercuri seară, Pagina de Media a publicat un interviu cu Alice Iacobescu. Aceasta a vorbit despre demisia de la Digi 24, dar și despre divergențele legate de politica editorială a postului. Aici, Alice Iacobescu a amintit de excesul de „Breaking News”, inclusiv în cazul Caracal, dar a transmis și că sunt prea puține știri negative față de felul în care este condus orașul și la cât de rău se trăiește în București.

„După gustul meu, Gabriela Firea este prezentă prea des pe ecrane”, a spus, la un moment dat Alice Iacobescu, mesaj care nu a fost recepționat tocmai bine de șefii Digi 24. Conducerea nu a ezitat și a scos-o de pe post pe jurnalistă.

Tags: