Life

Alice Peneacă are un nou iubit. Cu cine formează un cuplu după divorțul de Bobby Păunescu

Alice Peneacă iubește din nou după separarea de Bobby Păunescu din urmă cu 4 ani. Frumoasa brunetă are o relație discretă cu un bărbat din Constanța.
24.08.2022 | 18:23
Alice Peneaca are un nou iubit Cu cine formeaza un cuplu dupa divortul de Bobby Paunescu
Alice Peneacă iubește din nou. Cu cine are o relație sentimentală fotomodelul. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fotomodelul are un nou iubit, după ce în anul 2018 punea capăt mariajului de Bobby Păunescu, după 3 ani de la semnarea actelor. Cu cine formează un cuplu după divorțul de renumitul regizor de film în vârstă de 47 de ani.

Alice Peneacă iubește din nou. Cu cine are o relație sentimentală fotomodelul

Alice Peneacă nu mai ascunde faptul că este fericită alături de un bărbat care o împlinește sufletește. Fosta soție a milionarului are o relație cu un bărbat pasionat de sport și munte și cu afaceri în domeniul digital.

ADVERTISEMENT

Șatena în vârstă de 30 de ani s-a afișat cu noua cucerire pe rețelele de socializare, unde a distribuit mai multe imagini cu actualul partener de viață. Vedeta se iubește acum cu un tânăr pe nume Dragoș Caliminte, originar din Constanța.

Bărbatul este antreprenor pe litoral și are afaceri în domeniul digital, după cum apare pe profilul său de LinkedIn. Afaceristul a absolvit Facultatea de Inginerie Mecanică din cadrul Universității Ovidius din Constanța.

ADVERTISEMENT

De asemenea, a urmat și cursurile Facultății de Economia Afacerilor, pe care a încheiat-o în anul 2011 și are un master în Tehnologii și Management în Industria Petrolului și Gazelor Naturale, tot la Universitatea din Constanța.

Are o experiență vastă în domeniu, dar și în altele, majoritatea având legătură cu autoturismele și cu companii de furnizare energie electrică.

ADVERTISEMENT

Alice Peneacă, imagini spectaculoase cu noul partener de viață

Alice Peneacă și actualul iubit, care locuiește în momentul de față în București, au realizat la multe fotografii superbe cu ajutorul unui fotograf profesionist. Cei doi apar în numeroase imagini în timp ce se plimbă cu scuterul sau cu mașina.

Frumosul fotomodel și Dragoș Caliminte par doi îndrăgostiți care se încadrează perfect în peisajele de aventură unde au ajuns în ultima perioadă. Vedeta și partenerul de viață au călătorit foarte mult împreună.

ADVERTISEMENT

Iubitul șatenei este pasionat de munte și de mașinile de epocă, care nu lipsesc din postările pe care le încarcă în mediul virtual.

ADVERTISEMENT
Tags: