Life

Alice Peneacă, femeia de o frumusețe tulburătoare desprinsă din ”Țara Minunilor”! Galerie foto

Alice Peneacă este unul dintre cele mai cunoscute modele din România și e considerată una dintre cele mai frumoase românce din lume.
04.06.2021 | 14:06
Alice Peneacă a fost înzestrată de mama natură cu forme perfecte
ADVERTISEMENT

Alice Peneacă, fotomodelul de origine română care se poate lăuda că apariții în mai toate revistele de profil importante ale lumii, a reușit, până la 29 de ani să cucerească lumea modei.

Alice Peneacă e unul dintre cele mai apreciate modele ale lumii

După ce, în copilărie, visa să devină controlor CFR, Alice Peneacă a decis, în adolescență, să se reprofileze și să urmeze cariera de model, ea reușind, în scurt timp, să se impună în lumea modei cu ajutorul frumuseții naturale cu care a fost înzestrată, iar grația atât de apreciată în modelling vine după cei 10 ani de balet.

ADVERTISEMENT

De-a lungul ultimilor ani, Alice Peneacă s-a impus în dificila lume a modelelor, ea devenind printre altele, imaginea unei companii celebre la nivel mondial când vine vorba de ținute vestimentare și de accesorii.

Celebritatea ei, în România, a venit însă în momentul în care s-a aflat că avea o relație cu milionarul Bobby Păunescu, cei doi fiind, de altfel, căsătoriți timp de trei ani.

ADVERTISEMENT

Alice Peneacă și Bobby Păunescu, amor pe platoul de filmare

În 2013, Alice Peneacă a decis să urmeze cursurile școlii de actorie deținută de milionarul și producătorul de film Bobby Păunescu și au legat relația în momentul în care s-au cunoscut la banchetul de sfârșit de an.

Mai mult, frumusețea naturală, ochii de un albastru tulburător și formele perfecte au făcut-o pe Alice să apară în distribuţia filmului „Palatul Pionierilor B’92”, regizat de Bobby Păunescu.

ADVERTISEMENT

Nici Smiley nu a rămas indiferent la farmecele lui Alice Peneacă, el realizând în compania supermodelului unul dintre cele mai de succes clipuri ale sale, melodia „În staţie la Lizeanu (Domnişoară Domnişoară)” fiind, acum patru ani, un adevărat hit.

Alice Peneaca
Alice Peneacă e curtată de toate marile branduri pentru ședinte foto

Apoi, în 2015, Alice, devenită o adevărată minune în lumea modei internaționale, cu nenumărate reclame și coperți de revistă realizate, a avut parte de emoțiile unei căsătorii cu totul și cu totul deosebite, ea și Bobby Păunescu făcând pasul cel mare.

ADVERTISEMENT

Din păcate, mariajul dintre superba Alice Peneacă și milionarul Bobby Păunescu nu a durat decât trei ani, cei doi preferând să divorțeze discret, sfârșitul relației lor nefiind marcat de răfuieli publice sau cuvinte grele schimbate prin intermediul presei.

”Nu există prietenie, însă există respect, din partea mea. Am ajuns împreună la concluzia că divorțul este singura soluție, însă am ales să depun actele, întrucât vreau să merg mai departe cu viața mea. În urma divorțului am rămas cu o experiență de viață. Eu sunt ok pentru că muncesc și am grijă de mine. Pe de-o parte nepotrivire de caracter, pe de altă parte am realizat că dragostea de sine este mult mai importantă! ”, povestea Alice Peneacă la acea vreme.

Alice Peneacă: ”Bărbatul ideal este ușor de manipulat”

Alice Peneacă, după divorțul de Bobby Păunescu, și-a continuat cariera de model, lucrând cu cei mai cunoscuți fotografi din lume și având parte de pictoriale cât se poate de fierbinți, în ciuda faptului că nu a fost nevoie să își expună formele perfecte complet goală, lucru care, cu siguranță, este dorit de mai toată suflarea masculină.

În altă ordine de idei, acum ceva vreme, pe când se vorbea că s-ar iubi cu un alt bărbat, Alice Peneacă a vorbit despre ce înseamnă un bărbat ideal, punctul ei de vedere fiind unul cât se poate de interesant.

”Bărbatul ideal pentru mine trebuie să fie un suflet bun, să fie educat, disciplinat, generos. Nu mă refer neapărat la partea materială, generos din suflet. Să fie ușor de manipulat. Nu aș ierta niciodată trădarea, că de mințit toată lumea minte. Când ierți anumite lucruri îți asumi că se mai pot întâmpla. Este greu să găsești pe cineva să îți fie loial, că tentații sunt la toate colțurile de stradă. De obicei îmi fac tot felul de scenarii în cap. Cred că liniștea mă face cea mai fericită. Voiam înainte să fiu tot timpul cu cineva, mă speria foarte mult singurătatea”, a povestit Alice Peneacă într-un interviu pentru Vorbește Lumea.

Sursa foto: Instagram, Facekook

ADVERTISEMENT