Fotbal intern

Naser Aliji vrea un noul coleg la Dinamo: „E cel mai puternic fotbalist cu care m-am confruntat în România”

22.04.2019 | 18:24
Naser Aliji vrea un noul coleg la Dinamo E cel mai puternic fotbalist cu care mam confruntat in Romania

Naser Aliji este unul dintre cei mai buni fotbaliști pe care Mircea Rednic a reușit să îi aducă în noul său mandat la Dinamo București. Internaționalul albanez a fost integralist în toate cele 10 meciuri jucate de „câinii roșii” în 2019 și a reușit să se adapteze excelent la fotbalul din România. Aliji se pregătește acum de meciul cu FC Botoșani, unde va avea ca adversar un fotbalist pe care speră să îl aibă coleg din sezonul viitor.

Naser Aliji, impresionat de Diego Fabbrini de la FC Botoșani

Naser Aliji s-a arătat cu adevărat impresionat de jocul prestat de fotbalistul celor de la FC Botoșani, Diego Fabbrini. „Îmi place de tipul acesta, Fabbrini, de la Botoșani. Chiar e fotbalistul cel mai puternic cu care m-am confruntat aici, în România”, a spus albanezul, într-un interviu pentru gsp.ro.

„Cine știe?, poate vom fi colegi din viitorul sezon”, a spus amuzat Aliji, după ce de-a lungul acestui sezon antrenorul Mircea Rednic s-a arătat de mai multe ori interesat de fotbalistul italian. Contractul italianului cu FC Botoșani expiră în vară, iar Fabbrini ar putea să fie una dintre principalele ținte de transfer ale lui Dinamo.

aliji fabbrini botosani
Diego Fabbrini a impresionat în tricoul lui FC Botoșani, în meciul contra lui Dinamo

Dinamo duce o luptă dură pentru semnătura lui Diego Fabbrini

Cu toate că nu a reușit să prindă play-off-ul în acest sezon, patronul celor de la FC Botoșani, Valeriu Iftime, se gândește în continuare să îl păstreze pe Fabbrini: „Faptul că nu am mai fost în play-off, faptul că nu am mai evoluat la fel i-am schimbat condiţia financiară pentru contract. O să-i dau o ofertă de nivelul lui, că el e totuşi un jucător bun. În momentul ăsta nu mai am nişte presiuni speciale de a-l menţine la Botoşani”, spunea Iftime, în urmă cu o lună.

Cu toate acestea, FANATIK a anunțat că Dinamo îi pregătește o ofertă specială lui Fabbrini. Acesta va fi ademenit în „Groapă” fie cu un contract de 15.000 de euro pe lună, fie cu o leafă lunară de 10-12.000 euro, plus un bonus substanțial la semnătură.

Diego Fabbrini a jucat în acest sezon 24 de meciuri pentru FC Botoșani, în care a strâns 5 goluri și 3 pase decisive. El are o cotă de 800.000 de euro.