ADVERTISEMENT
News

Alimentarea cu gaze naturale în Splaiul Independenţei din București a fost sistată. Distrigaz Sud reclamă o „agresiune asupra rețelei de distribuție”

Autor: Flaviu Popa | 19.06.2020 | 16:10
Alimentarea cu gaze naturale în Splaiul Independenţei din București a fost sistată. Distrigaz Sud reclamă o „agresiune asupra rețelei de distribuție”
Bucureștenii au rămas fără gaz

Alimentarea cu gaze naturale în Splaiul Independenței din București a fost sistată în urma unei lucrări neprevăzute.

ADVERTISEMENT

Distrigaz Sud consideră că s-a produs „o agresiune asupra rețelei”, astfel că intervenția a fost necesară pentru a asigura reluarea alimentării cu gaze.

„Agresiunea” s-a produs în urma unor lucrări executate de către un terț, potrivit anunțului făcut de Distrigaz Sud.

ADVERTISEMENT

Alimentarea cu gaze naturale în Splaiul Independenței a fost sistată, din cauza unei avarii

În urma unor lucrări executate de către un terţ, s-a produs o agresiune asupra reţelei de distribuţie a gazelor naturale în Splaiul Independenţei 313B, din Municipiul Bucureşti.

Din acest motiv, Distrigaz Sud Reţele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în data de 19 iunie, începând cu ora 11:30, în această zonă. În urma acestei situaţii s-a sistat alimentarea cu gaze naturale pentru circa 1.250 de clienţi casnici şi non-casnici”, a transmis Distrigaz Sud Reţele.

ADVERTISEMENT

Potrivit News.ro, mai multe echipe ale companiei sunt în teren și încearcă să remedieze avaria, în așa fel încât reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați să se facă începând de astăzi.

După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

ADVERTISEMENT

Reamintim cu această ocazie că societăţile care efectuează lucrări ce pot afecta reţeaua de distribuţie a gazelor naturale au obligaţia să solicite un aviz tehnic şi consultanţă tehnică operatorului de distribuţie de gaze naturale, respectiv Distrigaz Sud Reţele”, au completat cei de la Distrigaz, conform unui comunicat de presă.

Avariile din București sunt tot mai des întâlnite. În urmă cu câteva zile, peste 500 de blocuri din București au rămas fără apă caldă. Au fost afectate, timp de 7 zile, Sectoarele 1, 3 și 6.

ADVERTISEMENT

Primarul general Gabriela Firea a acuzat în trecut că cineva sabotează rețelele din București tocmai pentru a o face să piardă voturi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!