News

Alimentarea cu gaze naturale în Splaiul Independenţei din București a fost sistată. Distrigaz Sud reclamă o „agresiune asupra rețelei de distribuție”

19.06.2020 | 16:10
ADVERTISEMENT

Alimentarea cu gaze naturale în Splaiul Independenței din București a fost sistată în urma unei lucrări neprevăzute.

Distrigaz Sud consideră că s-a produs „o agresiune asupra rețelei”, astfel că intervenția a fost necesară pentru a asigura reluarea alimentării cu gaze.

ADVERTISEMENT

„Agresiunea” s-a produs în urma unor lucrări executate de către un terț, potrivit anunțului făcut de Distrigaz Sud.

Alimentarea cu gaze naturale în Splaiul Independenței a fost sistată, din cauza unei avarii

În urma unor lucrări executate de către un terţ, s-a produs o agresiune asupra reţelei de distribuţie a gazelor naturale în Splaiul Independenţei 313B, din Municipiul Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Din acest motiv, Distrigaz Sud Reţele a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în data de 19 iunie, începând cu ora 11:30, în această zonă. În urma acestei situaţii s-a sistat alimentarea cu gaze naturale pentru circa 1.250 de clienţi casnici şi non-casnici”, a transmis Distrigaz Sud Reţele.

Potrivit News.ro, mai multe echipe ale companiei sunt în teren și încearcă să remedieze avaria, în așa fel încât reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați să se facă începând de astăzi.

ADVERTISEMENT

După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt rugaţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

Reamintim cu această ocazie că societăţile care efectuează lucrări ce pot afecta reţeaua de distribuţie a gazelor naturale au obligaţia să solicite un aviz tehnic şi consultanţă tehnică operatorului de distribuţie de gaze naturale, respectiv Distrigaz Sud Reţele”, au completat cei de la Distrigaz, conform unui comunicat de presă.

ADVERTISEMENT

Avariile din București sunt tot mai des întâlnite.În urmă cu câteva zile, peste 500 de blocuri din București au rămas fără apă caldă. Au fost afectate, timp de 7 zile, Sectoarele 1, 3 și 6.

Primarul general Gabriela Firea a acuzat în trecut că cineva sabotează rețelele din București tocmai pentru a o face să piardă voturi.

ADVERTISEMENT
Tags: