Life

Alimentele adorate de români pe care Lidl le bagă la raft de sâmbătă, 27 mai 2023. Au super reducere în toate magazinele

Alimentele adorate de români pe care Lidl le bagă la raft. Acestea pot fi cumpărate începând de sâmbătă, 27 mai 2023. Au super reducere.
26.05.2023 | 18:02
Alimentele adorate de romani pe care Lidl le baga la raft de sambata 27 mai 2023 Au super reducere in toate magazinele
Alimentele adorate de români pe care Lidl le bagă la raft. Au super prețuri. Foto: Lidl
ADVERTISEMENT

Care sunt alimentele adorate de români pe care Lidl urmează să le bage la raft începând de sâmbătă. Ascestea vor avea reduceri în toate magazinele.

Alimentele adorate de români pe care Lidl le bagă la raft. Poți să le iei de sâmbătă, 27 mai 2023

Începând din acest weekend există oferte importante la Lidl. Unele dintre ele au și reduceri foarte mari, cum ar fi pieptul de pui dezosat și fără piele. Acesta costă acum doar 13,99 de lei, de la un preț inițial de 19,29 lei.

ADVERTISEMENT

Reducerea este valabilă doar pe 27 și 28 mai 2023, iar pieptul de pui are prețul scăzut cu 27%, arată Lidl. Așa că este o ocazie bună pentru a cumpăra acest aliment adorat de români.

Tot de la Lidl, începând de sâmbătă, 27 mai, românii mai pot cumpăra și mușchi țigănesc feliat de la „Cămara noastră”, cu o reducere de 40 de procente. De la prețul inițial de 6,29 de lei, acesta va costa în weekend doar 3,75 de lei.

ADVERTISEMENT

Alimentele adorate de români pe care Lidl le bagă la raft. La Lidl, în acest weekend va mai exista o ofertă importantă la mixul de nuci caju și merișoare. De la 13,99 vor ajunge la 7,99. Reducerea de la raftul Lidl este de peste 40%.

Tot în acest weekend, Lidl îi mai așteaptă pe români cu reduceri la băutura răcoritoare Tymbark Cool. Reducerea este de 42%, iar prețul din acest weekend de la raft este de 4,89 lei.

ADVERTISEMENT

După weekend vor fi multe oferte la Lidl pentru gospodinele care adoră florile. Supermarketurile vor avea o gamă mai largă de flori începând de luni.

Astfel, un buchet de frezii de nouă fire va fi 17,99 lei, iar domnii pot să le cumpere flori femeii iubite cu doar 29,99 lei. Un buchet mix cu flori de sezon este la ofertă.

ADVERTISEMENT

La Lidl românii mai pot cumpăra și orhidee cu două tije florale, acestea fiind probabil cele mai scumpe din ofertă. Un astfel de exemplar costă 44,99 lei.

ADVERTISEMENT