Carmen Brumă a dezvăluit fanilor săi ce consumă mai mereu la masa de prânz, încât să nu acumuleze multe calorii și să arate foarte bine. Nutriționista are o siluetă de invidiat la cei 47 de ani, după ce în trecut s-a confruntat cu obezitatea.
Carmen Brumă a cântărit în urmă cu mulți ani peste 80 de kilograme, mai exact în perioada când lucra în jurnalism. Într-o zi, dorința ei de a slăbi a devenit atât de mare, încât a reușit să se transforme într-un exemplu pentru cei din jur, așa cum se poate vedea.
Pentru o siluetă ca trasă prin inel, având în vedere că a adus pe lume și un copil, iubita lui Mircea Badea nu doar că are grijă la alimentație, ci face și foarte mult sport și a dezvoltat programe de pierdere din greutate sau pentru un abdomen plat.
În plus, Carmen Brumă este atentă să mănânce la orele potrivite și cantitățile de hrană potrivite. De asemenea, are grijă ca meniul zilnic să conțină nutrienții necesari bunei funcționări a organismului și să nu se confrunte cu senzația de foame permanentă.
De exemplu, la prânz, nutriționista optează pentru: tortilla, somon, salată verde, castraveți murați și zeamă de lămâie. Ulterior, pe o tortilla de făină integrală adaugă sos tzatziki, apoi somon făcut la cuptor, salată verde un castravete murat și zeamă de lămâie.
Totul se împachetează ca un rolou și se mănâncă. ”O masă completă cu Omega 3, proteine, carbohidrați lenți, fibre, probiotice”, a spus Carmen Brumă, urmăritorilor săi, într-o postare pe rețelele de socializare, acolo unde le împărtășește de fiecare dată rețete pentru diete.
De altfel, consumul de somon este foarte benefic pentru organism. Acest tip de pește este bogat în Omega 3, sursă hrănitoare pentru piele, unghii, ten și firele de păr. De asemenea, servește și ca sursă de colagen, adică întărește sistemul osos și sistemul imunitar.
Somonul este excelent și pentru sănătatea inimii, pentru reducerea inflamației și pentru îmbunătățirea funcției cognitive. Totodată, furnizează proteine naturale, complete, este bogat și în vitaminele B12, B6, în minerale și în fosfor, potasiu, magneziu sau seleniu.
Mai aflați că somonul are în structura sa și un antioxidant puternic, care protejează celulele de stresul oxidativ, numit astaxantină. Prin includerea acestui aliment în preparatele de zi cu zi se reduce și riscul de apariție a unor boli cardiovasculare.