Alimentele rafinate reduc cromul din organism şi provoacă boli grave

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
23/07/2016, 11:19
Alimentele rafinate reduc cromul din organism şi provoacă boli grave

Imaginaţi-vă organismul ca pe o familie unde, dacă un element nu funcţionează sau nu-şi îndeplineşte rolul, ceilalţi membri suferă şi au de muncit în plus, uneori cu consecinţe negative.

Orice absenţă a unei substanţe din organism îl dezechilibrează, iar mineralele esenţiale care nu sunt produse de corp trebuie suplinite prin dietă.

Cromul este un astfel de mineral esenţial, şi are un rol fundamental: lucrează împreună cu insulina, hormonul produs de pancreas, pentru a direcţiona glucidele în celule. Avem cu atât mai puţin crom în organism cu cât utilizăm mai mult în dietă alimente rafinate şi mâncăruri procesate. Iar cum alimentele sunt chimizate în proporţie covârşitoare, organismul a fort comparat cu oamenii de ştiinţă cu o rafinărie ambulantă.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a transferat pe Alexandru Stan. “Am zis că-l iau împrumut o săptămână şi îl trimit înapoi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×