Alimentul care depășește oul la valoarea nutrițională. Mihaela Bilic susține că este echivalent caloric cu pieptul de pui și este ideal pentru o dietă sănătoasă și echilibrată.
Mihaela Bilic este unul dintre nutriționiștii care oferă constant sfaturi celor care își doresc să adopte un stil de viață sănătos. Recent, acesta a vorbit despre un aliment ”minune”, deloc scump și plin de beneficii pentru organism.
Potrivit nutriționistului, acest aliment este mult mai bogat decât oul din punct de vedere al nutrienților. Oferă senzația de sațietate pentru mai mult timp și este plin de grăsimi benefice.
Conserva de ton, căci despre ea este vorba, este esențială pentru o dietă echilibrată. Potrivit Mihaelei Bilic, conserva de ton este variantă ideală atunci când vrei ceva bun și plin de nutrienți.
Conserva de ton este mult mai practică de consumat decât tonul proaspăt sau congelat. În timp ce tonul are nevoie de o pregătire specială pentru a nu-și pierde beneficiile, conserva de ton vine gata preparată.
Conserva de ton poate fi introdusă cu ușurință în alimentație. Este un produs versatil, ceea ce înseamnă că poate fi consumat ca atare sau integrat în alte preparate.
Potrivit Mihaelei Bilic, conserva de ton este bogată în proteine, dar nu conține mult grăsimi. Datorită faptului că nu are carbohidrați, este ideală de consumat în timpul dietelor low-carb.
Surprinzător sau nu, conserva de ton este mult mai bună decât oul, iar explicația este una simplă. Acest produs nu are colesterol și nici grăsimi saturate. Ba mai mult, este mai bună și decât carnea de pui care, de cele mai multe ori, conține antibiotice sau hormoni.
”Cu un aport de 25% proteine, sub 5% grăsime și 0% carbohidrați, conserva de ton depășește oul, atât din punct de vedere al sațietății, cât și al profilului lipidic. De preferat conserva în saramură. Nu merită să creșteți aportul caloric din cauza uleiului, fie el și de măsline!”, a spus nutriționistul.
Pentru a te bucura de beneficiile acestui produs, tot ce trebuie să faci este să îl introduci în salate sau să îl consumi alături de orez sau cartofi. La fel de bun va fi și dacă îl consumi alături de legume proaspete.