Life

Alimentul adorat de mulți români pe care Lidl îl bagă la raft de sâmbătă, 6 mai 2023. Are super reducere în toate magazinele

Un aliment adorat de românii care țin dietă se va găsi de sâmbătă, 6 mai 2023, pe rafturile de la Lidl, la super reducere.
05.05.2023 | 17:00
Alimentul adorat de multi romani pe care Lidl il baga la raft de sambata 6 mai 2023 Are super reducere in toate magazinele
Alimentul adorat de mulți români are super reducere la Lidl. Sursa foto: Lidl
ADVERTISEMENT

Lidl introduce un nou produs pe rafturi. De sâmbătă, 6 martie, românii care țin dietă vor găsi în supermaket un aliment care este ideal pentru dietă. De asemenea, este foarte gustos și se va putea cumpăra la un preț redus, pentru început. Despre ce este vorba?

Lidl pune la vânzare un aliment ideal pentru dietă. Se poate cumpăra la ofertă

În acest weekend, Lidl are o mulțime de produse la reducere, iar altele noi, precum pieptul de curcan. Acest tip de carne se va putea achiziționa în variantă dezosată și feliată și nu ar trebui să o ratezi, dacă ai în plan să urmezi un regim alimentar.

ADVERTISEMENT

Pieptul de curcan pe care îl are Lidl este pus la vânzare la prețul de 19, 99 lei, de la 27, 99 lei. Oferta este disponibilă în intervalul 6 mai-7 mai 2023. Ulterior, cel mai probabil va avea prețul fix de 27, 99 lei și rareori va mai avea reduceri.

Dincolo de asta, tu știai despre beneficiile cărnii de curcan? Doctorii spun că este potrivită pentru o dietă, deoarece este săracă în grăsimi și bogată în proteine. Conține niacină, vitamina B6 și seleniu și o mulțime de substanțe nutritive, comparativ cu carnea de pui.

ADVERTISEMENT

De asemenea, carnea de curcan reduce colesterolul din organism și contribuie la îmbunătățirea sistemului imunitar. Chiar și 100 de grame de acest aliment este suficient uneori pentru a ne lua aportul de vitamine necesare pentru ca să avem o sănătate curată.

”100 grame carne de curcan contin aproximativ 160 grame de calorii, dintre care 72 din calorii provin din grasime o portie de carne de curcan contine, de asemenea, vitaminele B6, B12, niacina, riboflavina si acid pantotenic carnea de curcan mai are in compozitie minerale, cum ar fi fier, zinc, potasiu, fosfor si seleniu”, potrivit sfatulmedicului.ro

ADVERTISEMENT

Cât de bună este carnea de curcan. Remediu împotriva cancerului

Sursa menționată anterior informează că un beneficiu mai puțin cunoscut al cărnii de curcan este capacitatea de a proteja organismul de cancer. Iar dacă pare banal, aflați că este posibil datorită mineralelor pe care le are acest aliment.

Unul dintre mineralele care se află în carnea de curcan este seleniul, bun și pentru funcționarea normală a glandei tiroide și pentru întărirea sistemului imunitar. Vitaminele B3 și B6 sunt alte minerale din carnea de curcan, într-un procent de cât are corpul nevoie ca să funcționeze fără probleme.

ADVERTISEMENT

Pe lângă toate acestea, carnea de curcan are efecte și asupra somnului. Asta datorită substanței numită ”triptofan”, de care are nevoie creierul pentru a produce serotonină. Aceasta este un neurotransmițător care duce nu doar la starea de somnolență, ci și la o stare de spirit bună.

ADVERTISEMENT