Life

Alimentul ciudat pe care Irina Fodor l-a mâncat la America Express: ”Sunt foarte crocanți!”

Irina Fodor a încercat un lucru nou la filmările pentru America Express și a decis să guste un preparat foarte popular în Mexic. Iată ce aliment ciudat a mâncat aceasta.
12.06.2022 | 17:04
Alimentul ciudat pe care Irina Fodor la mancat la America Express Sunt foarte crocanti
Irina Fodor a mâncat greieri la America Express. Foto Colaj Fanatik / Capturi Instagram
ADVERTISEMENT

Irina Fodor a mâncat greieri la America Express! Vedeta s-a încumetat să încerce preparatele foarte populare în zona unde filmează emisiunea.

Irina Fodor a mâncat greieri la America Express

Irina Fodor filmează pentru emisiunea America Express și s-a hotărât să încerce o mâncare mexicană care ar putea părea ciudată pentru europeni, dar care este o adevărată delicatesă extrem de populară în această țară.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor nu se ferește de nimic atunci când a fost vorba să încerce o mâncare mai exotică. Desigur, vedeta a postat totul pe contul ei de Instagram unde a prezentat urmăritorilor virtuali un fel de mâncare mai ciudat.

Vedeta a încercat nimic altceva decât guacamole cu greieri. Aflată la un restaurant mexican, vedeta de la Antena 1 a mărturisit că insectele nici măcar nu se simt la gust și au o textură foarte crocantă.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, acest fel de mâncare pe care l-a încercat Irina Fodor la America Express este foarte sănătos, iar greierii conțin foarte multe proteine.

Vedeta și soția lui Răzvan Fodor chiar i-a întrebat pe fani dacă doresc să afle rețeta acestui preparat.

ADVERTISEMENT
Ce a mancat Irina Fodor
Irina Fodor a mâncat greieri la America Express. Foto Foto Colaj Fanatik / Capturi Instagram

„Poate nu sună apetisant, dar vă zic sincer că nici nu simți insectele. Sunt foarte crocanți, iar gustul nu are ceva specific, ce poate fi descris.

Mi s-a spus despre acest preparat că e foarte sănătos, iar greierii cică aduc un aport simțitor de proteine. Vreți rețeta?”, a scris Irina Fodor pe contul ei de socializare.

ADVERTISEMENT

Irina Fodor, accidentare la America Express

Chiar dacă acum se bucură de experiența de a se afla în America, Irina Fodor a trecut și prin momente mai neplăcute, după ce a ajuns pe mâna medicilor.

Vedeta a explicat că a avut nevoie de îngrijiri medicale din cauza căldurilor extreme din America.

Factorul de protecție solară folosit de soția lui Răzvan Fodor nu a fost suficient, iar aceasta a mers la medic unde a descoperit că are o alergie și a primit tratament.

”Se pare că soarele din Mexic e mai puternic decât credeam, așa că, deși am folosit SPF, m-am ales cu o alergie de toată frumusețea.

Cremă, bandaj, pastilă pentru alergii. Să sperăm că trece repede”, a scris Irina Fodor la acel moment pe social media.

ADVERTISEMENT