Life

Alimentul iubit de toți românii pe care Lidl îl bagă la raft de sâmbătă, 3 iunie 2023. E la mega reducere în toate magazinele

Un aliment iubit de toți românii poate fi găsit la Lidl începând cu sâmbătă, 3 iunie. E la mega reducere, iar oferta nu merită ratată.
02.06.2023 | 20:00
Alimentul iubit de toti romanii pe care Lidl il baga la raft de sambata 3 iunie 2023 E la mega reducere in toate magazinele
Ofertele Lidl din Super Weekend. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Lidl bagă la raft de sâmbătă, 2 iunie 2023, noi produse, la super ofertă. Un aliment iubit de toți românii, care de altfel merge perfect pe un grătar încins, e și el la reducere. De asemenea și alte produse au prețuri tentante.

Alimentul iubit de toți românii pe care Lidl îl bagă la raft de sâmbătă, 3 iunie 2023

Lidl a publicat noul catalog cu oferte de weekend. Atât sâmbătă, 2 iunie, cât și duminică, 3 iunie, în prima zi de Rusalii, avem la dispoziție o gamă largă de produse la reducere. Și să nu uităm nici de reducerile care au început de luni și încă sunt disponibile.

ADVERTISEMENT

Ce produse poți să găsești la Lidl în Super Weekend? Unul dintre ele poate fi alegerea perfectă pentru un grătar alături de cei dragi. Este vorba despre faimoșii cârnați grill de porc, care de altfel sunt extrem de delicioși.

Conform ofertei din catalogul Lidl de weekend, aceștia sunt reduși cu 26%. Prețul pentru o caserolă de 500 de grame costă doar 9,49 lei de sâmbătă. Asta în condițiile până acum, prețul era de 12,99 lei.

ADVERTISEMENT

Ce alte oferte mai avem la Lidl în acest weekend? În catalogul publicat de retailer mai regăsim și cârnații stix de la Pikok. Aceștia sunt perfecți pentru un mic dejun rapid, sau poate chiar pentru o gustare pe parcursul zilei.

Ofertele Lidl din Super Weekend

Prețul lor se reduce în weekend cu 40%. Poți cumpăra deci 400 de grame de cârnați stix fie de pui, fie de porc, pentru doar 4,49 lei. Prețul inițial era de 15,99 lei, deci vorbim despre o reducere cu adevărat semnificativă la final de săptămână.

ADVERTISEMENT

Alte produse care sunt la ofertă în magazinele Lidl din țară sunt berile. Un bax de 6 beri blonde Becks cu 5% alcool se vinde cu 15,99 lei. Clienții plătesc doar cinci beri, iar a șasea este gratuită, arată retailerul.

Iar iubitorii de fructe care ajung în magazine se pot bucura de rodii delicioase. Prețul pentru o bucată este de doar 3,49 lei. Retailerul a redus cu 41% prețul, având în vedere că anterior, acesta era de 5,99 lei pentru un fruct.

ADVERTISEMENT

O altă ofertă interesantă la Super Weekend de la Lidl este cea pentru săpunul lichid antibacterian cu aloe de la Cien. O astfel de rezervă de un litru costă doar 5,99 lei. Prețul este redus de asemenea cu 40%, având în vedere că până acum era de 10 lei.

ADVERTISEMENT