Life

Alimentul pe care copiii lui Kate Middleton și ai Prințului William nu îl mănâncă niciodată. Este total interzis în familia regală

Alimentul complet interzis în familia regală. Cei trei copiii ai lui Kate Middleton și ai Prințului William nu îl mănâncă niciodată.
06.05.2023 | 10:37
Alimentul pe care copiii lui Kate Middleton si ai Printului William nu il mananca niciodata Este total interzis in familia regala
Alimentul interzis în familia regală. Foto: colaj Fanatik/ Hepta
ADVERTISEMENT

Alimentul pe care copiii lui Kate Middleton și ai Prințului William nu au voie să îl consume pentru că este complet interzis în familia regală. Cei trei au, în schimb, un meniu destul de diversificat și neașteptat de…obișnuit.

Alimentul interzis în familia regală. Copiii lui Kate Middleton și ai Prințului William nu au voie să-l mănânce

Kate Middleton a făcut în urmă cu trei ani o vizită la grădinița Stockwell Gardens LEYF (London Early Years Foundation), din Londra, ocazie cu care a vorbit despre obiceiurile alimentare ale copiilor săi.

ADVERTISEMENT

Astfel, Prințul George (9 ani), Prințesa Charlotte (7 ani) și Prințul Louis (4 ani) nu au un meniu foarte diferit de a-l oamenilor de rând. Dar ei fac, totuși, ei trebuie să respecte regulile și nu au voie să consume alimentul interzis în familia regală. 

Cu toții iubesc pizza, dar cea congelată nu o să se regăsească niciodată pe lista de cumpărături a Casei Regale. Nici măcar cea comandată nu este acceptată. Preparatul se gătește de la zero. Iar Kate are grijă să-și implice copiii la pregătire.

ADVERTISEMENT

 „Am făcut asta cu George și Charlotte, am făcut aluat de pizza. Le place pentru că se pot juca în timp ce frământă aluatul”, a spus Kate Middleton. De altfel, prichindeii apreciază din plin dulciurile.

Din fericire pentru ei, nu sunt pe listă împreună cu alimentul interzis în familia regală, dar și la coacerea lor ajută. Au făcut-o inclusiv anul trecut, când mama lor a pregătit mai multe pentru petrecerea stradală din Cardiff, care a marcat Jubileul Reginei.

ADVERTISEMENT

Ce se mănâncă la micul dejun în familia regală

Neașteptat sau nu, micul dejun al copiilor lui Kate Middleton și ai Prințului William nu este cu mult diferit de cel al oamenilor de rând. Dimineața, preferă să mănânce cereale cu lapte și fructe, îndeosebi mere.

„A spus că le plac cerealele și merele de dimineață, lucru ce a stârnit o conversație cu copiii despre preferințele lor pentru fructe”, a spus directorul grădiniței vizitate de Kate Middleton în 2020.

ADVERTISEMENT

Iar  vizita ta la școala primară Lavender, Kate a mărturisit că micuților săi le plac pastele cu brânză. Cei mai mari dintre ei chiar ajută în bucătărie și fiecare are rolul său bine stabilit. „Ne spunea cât de mult le place copiilor ei să gătească și cum gătesc pentru ea. Au făcut paste cu brânză zilele trecute. Unul amesteca făina, unul punea laptele și untul.

Apoi au făcut salatele și așa mai departe. Mâncarea este importantă pentru ea și înțelege legăturile dintre sănătatea mintală și exercițiul fizic”, a declarat Matthew Kleiner-Mann, directorul executiv al Ivy Learning Trust, conform unica.ro. 

ADVERTISEMENT