Nutriționiștii au găsit alimentul care are un gust similar cu carnea. Se găsește peste tot în România, sunt pline magazinele. Costă doar câțiva lei și este bun pentru pierderea în greutate pentru că ajută la topirea grăsimii abdominale.
Grăsimea de pe abdomen poate fi greu de eliminat, în ciuda faptului că faci sport și ai o alimentație echilibrată. De acum înainte poți scăpa de această problemă cu un produs care arde grăsimea și care este foarte hrănitor.
Înlocuiește cu mare succes carnea și se poate achiziționa din toate supermarketurile din țară. Și unde mai pui că are un preț foarte mic și accesibil pentru toate buzunarele. Se găsește cu mare ușurință peste tot.
Mai exact, este vorba de o legumă care are multiple beneficii pentru sănătate. Elimină kilogramele în plus și este foarte gustoasă. Ciupercile Champignon sunt cele care nu trebuie excluse din meniul persoanelor care vor să slăbească.
Au o textură fermă și un gust profund, care te fac să uiți complet de carne. În plus, ciupercile te scapă de burtă pentru că sunt sărace din punct de vedere caloric. Nutriționiștii susțin că au doar 22 de calorii la 100 de grame.
Acest tip de ciuperci se bucură de un conținut scăzut în carbohidrați și grăsimi. Mai mult, ciupercile sunt pline de proteine și fibre, care sunt numai bune pentru reglarea digestiei. Totodată, reduc balonarea și oferă sațietate îndelungată.
Raluca Mihaela, nutriționist și health coach, a explicat care sunt beneficiile pe care le are consumul de ciuperci Champignon. Aceste legume sunt perfecte pentru a topi grăsimea abdominală deoarece au aproximativ 80% apă.
„Ciupercile conțin un complex de vitamine B care este necesar pentru metabolizarea carbohidraților, a proteinelor și a grăsimilor. Ele sunt o sursă bogată în antioxidanți, inclusiv seleniu și L-ergotioneină.
Seleniul este un cofactor în producerea unuia dintre cei mai importanți antioxidanți, glutation peroxidază, care reduce nivelul radicalilor liberi din organism”, a scris nutriționistul pe blogul personal.